شهربانو برهانی فرماندار کردکوی :

کارمندان محرک امید در کالبد حامعه هستند

گلستان (پانا)_ در آستانه روز گرامیداشت مقام کارمند ، فرماندار شهرستان کردکوی در مصاحبه با خبرنگار پانا استان گلستان ، جایگاه والای کارکنان خدوم دولت را به عنوان ستون‌های محکم نظام اداری و شالوده توسعه پایدار جامعه ستود و بر نقش بی‌بدیل آنان در پیشبرد اهداف متعالی نظام تأکید کرد.

کد مطلب: ۱۶۰۱۴۰۵
لینک کوتاه کپی شد
کارمندان محرک امید در کالبد حامعه هستند

فرماندار شهرستان کردکوی با نثری بدیع و وزین اظهار داشت: «کارمند بودن ، هویتی والا و سترگ است که در پرتو تعهد ، پشتکار مستمر و وجدان کاری عمیق ، مفهوم و معنا می‌یابد. روز کارمند، یادآور این واقعیت انکارناپذیر است که زنان و مردان با عزمی راسخ و صداقتی مثال‌زدنی ، بار سنگین خدمت را بر دوش کشیده و موتور محرک امید و پویایی را در کالبد جامعه به جریان می‌اندازند.»

وی در ادامه افزود: «توسعه و پیشرفت هر جامعه‌ای بر دوش همین قشر پرتلاش ، مؤمن و صبور است ؛ کسانی که با پاسداشت شأن و اعتبار نظام اداری کشور ، زمینه‌ساز شکوفایی و رفاه عمومی می‌شوند.»

شهربانو برهانی ، فرماندار کردکوی به نقش کلیدی کارکنان شهرستان در مسیر توسعه و آبادانی نیز اشاره و تأکید کرد:« شهرستان کردکوی ، به پشتوانه این سرمایه‌های انسانی شریف و متعهد ، توانسته است گام‌های ماندگاری در عرصه‌های مختلف خدمت‌رسانی و ارتقای کارآمدی اداری بردارد و با عزمی راسخ ، افقی روشن و درخشان برای نسل‌های آینده ترسیم کند.»

ایشان در پایان ضمن تبریک صمیمانه این روز خجسته ، از درگاه خداوند متعال توفیق روزافزون همه کارکنان خدوم و شریف فرمانداری و دستگاه‌های اجرایی شهرستان را در مسیر خدمت‌رسانی خالصانه و بی‌وقفه مسئلت نمود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار