معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش شهر تهران:

شهید مطهری با پرورش فکر خلاق دانش‌آموزان، نسل آینده را هدایت کرد"

تهران (پانا) - معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش شهر تهران در مراسم گرامیداشت سالگرد شهادت شهید مطهری، با تأکید بر نقش حیاتی دانشجویان و دانش‌آموزان در پیشرفت جامعه، گفت: شهید مطهری همواره تلاش می‌کردند تا فکر نو و خلاق آنان را پرورش دهند که این توجه دقیق و گسترده، تأثیری بسزا در شکل‌گیری و هدایت نسل آینده داشت.

کد مطلب: ۱۵۶۶۰۹۱
لینک کوتاه کپی شد
شهید مطهری با پرورش فکر خلاق دانش‌آموزان، نسل آینده را هدایت کرد"

سید‌احمد موسوی در گفت‌و‌گو با پانا همزمان با ایام سالگرد شهادت استاد مرتضی مطهری ضمن حضور در محل شهادت این اندیشمند والا مقام و نثار شاخه گل، در جمع مدیران مناطق ۱۹گانه شهر تهران، مسئولان کشوری و لشکری و دانش آموزان و معلمان منطقه ۱۲ تهران، با تجلیل از شخصیت برجسته شهید مطهری و تکریم مقام معلم گفت: «در روزگاری که علم و دانش رکن اساسی پیشرفت و تعالی جوامع بشری هستند، یادآوری شخصیت‌های تأثیرگذار و بزرگ، همچون شهید مرتضی مطهری، اهمیت و ضرورتی ویژه می‌یابد. تاریخ پر است از آموزگاران و مربیان نسل‌های مختلف؛ اما در این دوران خاص، نام شهید مطهری با افتخار به عنوان روز معلم نامگذاری شده است. این نام‌گذاری نه به دلیل تعداد سال‌های تدریس، بلکه به سبب عمق اندیشه، روش تعلیم و تربیت بی‌نظیر و اخلاق والای ایشان است.»

وی ادامه داد: «شهید مطهری، به فرموده امام راحل (قدس سره شریف)، نه تنها یک معلم، بلکه یک راهنما و الگوی تمام‌عیار برای پرورش انسان‌های دین‌مدار و آگاه بود. ایشان با تکیه بر اصول اخلاقی و انسانی، توانستند نسلی از دانش‌آموزان و دانشجویان را تربیت کنند که در آینده نقش‌های کلیدی در جامعه ایفا کردند. در طول تاریخ، معلمان زیادی آمدند و رفتند؛ اما ویژگی‌های منحصر به فرد شهید مطهری او را در زمره بهترین‌ها قرار داد. از جمله این ویژگی‌ها می‌توان به فروتنی در برابر شاگردان، تقوا و حسن رفتار اشاره کرد که همواره سرمشق دیگران بود.»

موسوی با اشاره به توجه شهید مطهری به مدارس و دانشگاه‌ها خاطرنشان کرد: «توجه خاص شهید مطهری به مراکز تعلیم و تربیت و دانش‌آموزان در مدارس و دانشگاه‌ها بسیار قابل تقدیر و پرمعناست. ایشان با آگاهی از نقش حیاتی دانشجویان و دانش‌آموزان در پیشرفت جامعه، همواره تلاش می‌کردند تا فکر نو و خلاق آنان را پرورش دهند و به آن‌ها در شناخت دقیق آرمان‌های انقلاب اسلامی کمک کنند. این توجه دقیق و گسترده تأثیری بسزا در شکل‌گیری و هدایت نسل آینده داشت.»

این مقام مسئول ادامه داد: «نقش شهید مطهری در به ثمر نشستن انقلاب اسلامی و پیشبرد اهداف و آرمان‌های آن بر پایه منطق و استدلال، بی‌نظیر و برجسته است. ایشان با قلمی توانا و نگاهی عمیق به مسائل اجتماعی و فرهنگی، توانستند تفکرات انحرافی را به چالش بکشند و با ارائه دیدگاه‌های روشن و مستدل، بستر لازم را برای بیداری نسل جوان فراهم آورند. توجه ویژه ایشان به دانشگاه‌ها و مدارس نشان از اهمیت ایشان به آموزش و پرورش داشت؛ زیرا ایشان بر این باور بودند که آگاهی بخشی به جوانان، کلید تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی است.»

وی با تأکید بر اهمیت آشنایی دانش‌آموزان با شخصیت شهید مطهری خاطرنشان کرد: «آشنایی دانش‌آموزان با شخصیت والای شهید مطهری نه تنها موجب می‌شود تا آن‌ها با اندیشه‌های ناب ایشان آشنا شوند، بلکه به آن‌ها کمک می‌کند تا هویت دینی و ملی خود را تقویت کنند. در واقع، معلمی شهید مطهری در هدایت جامعه نقشی بی‌بدیل دارد. ایشان با تعلیم و تربیت نسل‌های مختلف، نه تنها به تقویت باورها و ارزش‌های دینی پرداختند، بلکه با الهام‌بخشی به جوانان، آن‌ها را برای دفاع از اسلام و تمامیت ارضی کشور آماده کردند.»

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش شهر تهران با اذعان بر نقش پراهمیت معلمان در دفاع مقدس و سنگر علم و دانش گفت: «در دهه اول انقلاب اسلامی، معلمان با نقش‌آفرینی خود توانستند ده‌ها هزار دانش‌آموز را برای دفاع از آرمان‌های انقلاب عازم جبهه‌ها کنند؛ جوانانی که با افتخار ۳۶ هزار شهید تقدیم کردند. امروز نیز معلمان در خط مقدم هدایت نسل جوان قرار دارند و می‌توانند با تربیت نسلی انقلابی و ولایت‌مدار، از مرزهای بوم ایران و جمهوری اسلامی دفاع کنند. وارثان حقیقی و ادامه‌دهندگان راه شهدا معلمان هستند که با تربیت نسلی آگاه و مسئولیت‌پذیر، پایه‌های محکمی برای آینده ایران اسلامی بنا می‌نهند. بزرگترین رسالت معلمان پاشیدن بذر ایمان، علم و رشد در دل دانش‌آموزان است؛ بذرهایی که در آینده‌ای نزدیک به بار نشسته و میوه‌های شیرین آن نصیب جامعه خواهد شد.»

 

خبرنگار : عطیه چوپانی عکاس : عطیه چوپانی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار