وزیر راه و شهرسازی مطرح کرد:
خرد جمعی محور توسعه پایدار است
تهران (پانا) - وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه خرد جمعی محور توسعه پایدار است، اظهار کرد مسابقه ملی معماری ابوموسی نمادی از همدلی و وفاق میان بدنه فنی و اجرایی کشور است.

فرزانه صادق در آیین تحلیل از برگزیدگان مسابقه ملی معماری مجموعه مسکونی جزیره ابوموسی اظهار کرد:امروز فصلی نو در توسعه را آغاز میکنیم.تاکنون از ظرفیت جوانان معمار در هیچ یک از پروژههای دولتی استفاده نشده است.
وی افزود: مردمان ابوموسی با وجود محدودیتها همچنان در این سرزمین باقی ماندهاند و این جزیره به عنوان یک بستر استراتژیک مطرح است. به عنوان وزیر خواستهام اولین کلنگ را در آنجا به زمین بزنم.
صادق عنوان کرد: خرد جمعی محور توسعه پایدار است و این مسابقه نمادی از همدلی و وفاق میان بدنه فنی و اجرایی کشور است و نشان میدهد میتوان به ظرفیت دانش و علم تکیه کرد.
وی تصریح کرد: مسئله ما در این پروژه فقط ساخت مسکن نبود، بلکه خلق زیستگاهی است که مردمانش را همچنان به ماندن، شکوفایی و زندگی دعوت کند و میخواهیم امید را در این جزیره بیشتر بکاریم.
وزیر راه و شهرسازی اضافه کرد: توسعهای طراحی شده که نه تنها نیازهای امروز بلکه چراغ راهی برای توسعههای آتی باشد. این پروژه نمادی از وفاق و همدلی بین جامعه تخصصی، وزارت راه و شهرسازی و نظام فنی و مهندسی کشور و آغاز یک مسیر تازه است.
گفتنی است مسابقه ملی معماری مجموعه مسکونی بوموسی با هدف الگوسازی در تأمین مسکن حمایتی و توسعه پایدار جزایر سهگانه با رقابت ۳۸۹ طراح و فرصتی برای تلفیق معماری بومی با نیازهای روز مسکن، با معرفی اثر برگزیده به کار خود پایان میدهد.
این مسابقه در راستای اجرای سیاست اقتصاد دریامحور ابلاغی رهبر انقلاب و پیشرفت و توسعه جزایر سهگانه ایران و با اهدافی همچون الگوسازی در زمینه تأمین مسکن حمایتی بر مبنای اولویت کیفیت زیست محلهای نسبت به کمیت تأمین مسکن، الگوسازی در زمینه توسعههای آتی در شهر بوموسی و تحریک توسعه پایدار، موثر و کمعارضه، دستیابی به ترکیب متوازن و متنوع از واحدهای مسکونی با رابطه توده و فضای بوم-فرهنگ سازگار به مثابه مدل کوچکی از محله و جلب توجه جامعه تخصصی و مدیریتی بر ضرورت مشارکت در محرومیتزدایی از نواحی دورافتاده و کمبرخوردار توسط وزارت راه و شهرسازی تدارک دیده شد.
بر اساس برنامه ریزیهای انجام شده به نفر نخست تا پنجم این مسابقه به ترتیب یک میلیارد تومان، ۵۰۰ میلیون تومان، ۳۰۰ میلیون تومان، ۱۲۰ میلیون تومان و ۸۰ میلیون تومان جایزه اعطا می شود. همچنین ۱۰ نفر دیگر نیز شایسته تقدیر خواهند شد.
بخشی از محورها و انتظاراتی که در طراحی این جزیره ملاکعمل شرکتکنندگان برای طراحی قرار گرفت، شامل ارتقای کیفیت سکونت و جبران کمبود مسکن در جزیره بوموسی، رعایت شیوه زندگی ساکنان در طراحی مسکن مورد تقاضا، کمک به جمعیتپذیری جزیره بوموسی و تسهیل امر سکونت به عنوان مشوق جذب جمعیت پایدار و تشویق ساکنان جزیره بوموسی به تداوم سکونت از طریق امکان تبدیل به احسن خانه است.
ارسال دیدگاه