رونمایی از کتاب «اینجا برای از تو نوشتن هوا کم است» در اردبیل

اردبیل (پانا)- کتاب «اینجا برای از تو نوشتن هوا کم است» نوشته سیده صغری جوادی رونمایی شد.

کد مطلب: ۹۴۸۰۸۴
لینک کوتاه کپی شد
رونمایی از کتاب «اینجا برای از تو نوشتن هوا کم است» در اردبیل

مراسم رونمایی از کتاب «اینجا برای از تو نوشتن هوا کم است» نوشته سیده صغری جوادی که شامل خاطرات سی نفر از آزادگان استان اردبیل و حاصل ساعت‌ها گفت‌وگو است و در طول دو سال در ۲۷۲ صفحه تدوین شده، همزمان با سالروز بازگشت آزادگان سرافراز به میهن اسلامی و با حضور مسؤولان استانی و جمعی از آزادگان و خانواده‌های آنان در مجتمع فرهنگی هنری فدک اردبیل برگزار شد.

این کتاب به همت ادارات کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس وبنیاد شهید و امور ایثارگران استان، توسط انتشارات خط هشت، چاپ و وارد بازار نشر گردید.

جوادی از نویسندگان و رونامه‌نگاران استان اردبیل است که از سال ۱۳۸۳ در حوزه ترویج فرهنگ دفاع مقدس فعالیت دارد و در سال‌های اخیر مقام برتر چندین جشنواره و مسابقه کشوری و استانی خاطر‌ نویسی را کسب کرده است.

در مقدمه این کتاب آمده است:« اسارت در زندان‌های بعثی‌، یعنی زجر، یعنی رنج، یعنی شکنجه، دربه دری، هجران و... به‌عبارت فراگیر یعنی برزخ بین مرگ و زندگی که آزادگان سبک‌بال، از نوجوان کم سن و سال گرفته تا میان‌سال و پیر، این برزخ زمینی را با شهد وصلی دوباره تحمّل کردند؛ چرا که یقین داشتند خداوند از اهل ایمان و راستی دفاع می‌کند. آن‌ها در مقابل سخت‌ترین مشکلات، سرتعظیم فرود نیاوردند، خود را نباختند و با دشمن نساختند؛ و بالاخره با افتخار و سربلندی به کشور بازگشتند.

از آن‌جا که اعتقاد داریم که باید فریادهای برخاسته از ایمان هزاران در بند سرو قامت که در فصل دردناک اسارت، پیوسته خواب را بر سلاح به دوشان آن سوی نرده‌های زندان، حرام کرده بودند، جاودانه بماند و نیز صاحبان آن همه رشادت و ایثار در صحنه‌های پیکار و حماسه‌سازان گوشه اسارت، باید همواره در صفحات زرین تاریخ این سرزمین اسلامی، مورد توجه باشند و نام و یادشان، در همیشه تاریخ جاودان بماند و از اذهان پاک، پاک نگردد در این مجموعه سعی شده گوشه‌هایی از خاطرات تلخ و شیرین که در اردوگاه های بعثی عراق و دوران اسارت را از زبان تعدادی از آزادگان سرفراز استان اردبیل به رشته تحریر درآید.

مطالب این کتاب در سی بخش مستقل تهیه و تدوین شده و در هر بخش یکی از این آزادمردان به مرور خاطرات خود از سال‌های کودکی، نوجوانی، جوانی، جنگ و اسارت پرداخته است.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار