کارگاه آموزشی داوران جشنواره جابربن حیان
حقایی: عدالت در رفتار، نحوه پرسش، هدایت بحث و بهبود ارتباط مورد توجه داوران جشنواره جابربن حیان باشد
تبریز (پانا)- معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش آذربایجان شرقی بر نمایش عدالت در رفتار، نحوه پرسش، هدایت بحث و بهبود ارتباط داوران با دانش آموزان در مرحله کشوری جشنواره جابربن حیان تاکید کرد.
فریده حقایی در کارگاه آموزشی جشنواره جابربن حیان در محل سازمان دانش آموزی آذربایجان شرقی اظهار کرد: جشنواره ها فعالیت های ارزشمندی هستند که نشان از پویائی، شادابی و خلاقیت دانش آموزان بوده و با عث تضمین یادگیری هستند.
وی با بیان این که این قبیل جشنواره ها نباید رویکرد رقابت جویی داشته باشند واین امر با تربیت قرآنی ما هم سازگار نیست، تصریح کرد: این جشنواره ها باعث می شوند تا معلمان روش تدریس های مبتنی بر حفظیات را جایگزین انتقال دانش نمایند.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش آذربایجان شرقی ادامه داد: جشنواره ها در کنار مواردی چون درس پژوهی و اقدام پژوهی باعث ارتقاء کیفیت آموزشی می شوند.
حقایی افزود: در راستای اجرای جشنواره جابربن حیان پس از گذراندن مراحل مختلف ، امسال افتخار میزبانی مرحله کشوری را داریم لذا در کنار برنامه های اجرایی تصمیمی گرفتیم کارگاه آموزشی داوران را برگزار کنیم.
وی اضافه کرد: یک داور خوب می داند که نمایشگاه علمی، تجربه ای مهم و به یاد ماندنی در زندگی تمام شرکت گنندگان اعم از منتخبین یا غیر منتخبین است.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش آذربایجان شرقی خطاب به حاضرین در جلسه گفت: این را به یاد داشته باشید که این دانش آموزان در طول زندگی خود با فرد داور متخصص روبرو نشده اند و این که مورد پرسش و قضاوت قرار گیرند حتما استرس خواهند داشت.
حقایی ادامه داد: لذا از شما می خواهم تا فضایی فراهم آورید تا دانش آموزان با احساس آرامش از طرح های خود دفاع کنند و با خوب گوش دادن به توضیحات آنان، عدالت را در رفتار به نمایش بگذارید.
وی در خصوص نحوه پرسش داوران از دانش آموزان بیان کرد: سوالاتی را از دانش آموزان بپرسید که قادر به پاسخگویی است و اگر پروژه در حوزه تخصصی شما است هرگز توضیح بیشتری ارایه ندهید بلکه دانش آموز را به پاسخ درست هدایت کنید و بیشترین سهم گفت و گو را به دانش آموز دهید.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش آذربایجان شرقی ادامه داد: برای اتباط بیشتر با دانش آموزان ارتباط چشمی با آن ها ایجاد کنید و با تایید حرفهایشان با تکان دادن سر آن ها را تشویق کنید و به گونه ای صحبت کنید که صحبت شما نشانه علاقه و کنجکاوی شما به پروژه و نه برای تدریس باشد.
مرحله کشوری هفتمین جشنواره جابربن حیان مردادماه امسال به میزبانی تبریز برگزار می شود
ارسال دیدگاه