رئیس پلیس راه فراجا اعلام کرد؛
آغاز طرح ترافیکی اربعین از ۸ تا ۲۶ مرداد
تهران (پانا) - در جریان برگزاری نخستین جلسه کمیته هماهنگی طرحهای ترافیکی ویژه اربعین ۱۴۰۴ و سفرهای تابستانی، رئیس پلیس راه راهور فراجا، ضمن تشریح جزئیات این نشست، از آغاز طرح ترافیکی اربعین از ۸ تا ۲۶ مرداد خبر داد و بر آمادگی صددرصدی دستگاههای اجرایی و سازمانهای مسئول در این بازه زمانی تأکید کرد.

به گزارش فراجا، سرهنگ احمد کرمی اسد با استناد به آمار تردد ایام شهریور سال گذشته، استانهای تهران، البرز، مرکزی، قزوین، قم، مازندران و اصفهان را دارای بیشترین میزان تردد و استانهای زنجان، هرمزگان، آذربایجان شرقی، کهگیلویه و بویراحمد، خراسان رضوی، اردبیل و مازندران را دارای بیشترین درصد افزایش تردد معرفی کرد.
به گفته رئیس پلیس راه راهور فراجا، کلیه تیمهای امدادی و عملیاتی به صورت مشترک در نقاط حادثهخیز و پر تصادف مستقر خواهند شد و سازمان صداوسیما نیز موظف است با هماهنگی دیگر نهادها، نسبت به اطلاعرسانی مستمر وضعیت ترافیکی محورهای منتهی به پایانههای مرزی اقدام کند.
در این جلسه مقرر شد تمامی عملیاتهای عمرانی و کارگاههای جادهای، به جز موارد اضطراری، در استانهای ایلام، خوزستان، کرمانشاه، آذربایجان غربی، کردستان، همدان، مرکزی و لرستان از ۱۵ مرداد و در سراسر کشور از ۲۰ شهریور متوقف شوند. همچنین، در محورهای منتهی به مرزها، از ۱۵ تا ۲۵ مرداد، تردد خودروهای ترانزیت و حامل مواد سوختی یا فاسدشدنی ممنوع شده و صدور بارنامه نیز از سوی شرکتهای حملونقل متوقف خواهد شد.
همچنین در این جلسه ثبت ساعت در پایانهها و پارکینگهای مرزی برای ناوگان حملونقل الزامی اعلام شد و مسئولیت اطلاعرسانی درباره وضعیت ترافیکی، تصادفات و میزان تردد صرفاً بر عهده پلیس راهور گذاشته شد. سایر دستگاهها از انجام مصاحبه در این خصوص منع شدهاند.
در خصوص مسیرهای تردد اتوبوسها هم مسیر کمربندی غربی برای اتوبوسهای اعزامی به مهران، جاده امام رضا قبل از ورودی خرمشهر برای اتوبوسهای شلمچه و مسیرهای ایمن با نظارت پلیس راه برای اتوبوسهای پاکستانی تعیین شد.
سرهنگ کرمی اسد همچنین از الزام به تشدید کنترل ناوگان حملونقل مسافر در مبادی سفر و توجیه رانندگان برای ثبت ساعت در پاسگاهها خبر داد و گفت: نصب بنرهای اطلاعرسانی ویژه و تفکیک اتوبوسهای حامل زائر نیز در دستور کار قرار گرفته است.
به گفته وی، صدور صورت وضعیت برونشهری به مقصد مهران بهصورت رفتوبرگشت، منوط به تأیید نهایی در مقصد بلامانع خواهد بود. دفاتر پایانههای مسافربری، بیمه مرکزی و سایر دستگاههای مسئول نیز موظف به استقرار نمایندگان خود در مرزها برای ارائه خدمات هستند.
در ادامه، رئیس پلیس راه راهور فراجا از لزوم حفظ ارتباط پایدار سامانههای کروکی و اضطرار، برنامهریزی برای استقرار پرداخت خسارت سیار در پایانهها و رفع نواقص موجود در پایانههای مرزی تا پیش از آغاز طرح اربعین خبر داد.
وی افزود: پیشبینی تردد اتوبوسهای پاکستانی در ایام اربعین انجام شده و این اتوبوسها ملزم به ثبت ساعت در پاسگاهها و رعایت الزامات تعیین شده هستند و اجازه پیادهسازی مسافر پیش از پایانه را نخواهند داشت.
بنابراین با توجه به افزایش ترافیک در زمان بازگشت، پیشبینی لازم برای تأمین جایگاههای سوخت سیار در مسیرهای منتهی به مرز انجام شده است. همچنین استقرار موکبها در طول مسیر و پرهیز از تمرکز آنها در پایانهها با هماهنگی پلیسهای استانی انجام خواهد شد.
ارسال دیدگاه