یک روانشناس کودک در گفتوگو با پانا مطرح کرد؛
ضرورت هماهنگی خانوادهها و مراکز آموزشی جهت ایجاد اوقات فراغت مناسب برای کودکان و نوجوانان
تهران (پانا) - یک روانشناس کودک با تاکید بر ضرورت هماهنگی خانوادهها و مراکز آموزشی جهت ایجاد اوقات فراغت مناسب برای کودکان و نوجوانان گفت: لازم است این هماهنگی بین مراکز آموزشی و خانوادهها ایجاد شود تا دانشآموزان دچار سردرگمی نشوند. در این زمینه باید مدارس با خانوادهها نیز هماهنگ باشند.

فاطمه قاسمزاده در گفتوگو با پانا اظهار کرد: «ایجاد محیط مناسب برای اوقات فراغت کودکان نیاز به همکاری چند ارگان دارد که نقش اصلی و اولیه بر عهده خانوادهها است. علاوه بر این مراکز آموزشی مختلف نیز برای کودکان و آموزش و پرورش هدفهایی را در زمینه اوقات فراغت دنبال میکنند.»
این روانشناس کودک و نوجوان ادامه داد: «اگر خانواده و ارگان آموزشی همچون آموزش و پرورش در ارتباط با نیازهای کودکان هماهنگ پیش بروند، طبیعی است نتایج بهتری بهدست میآید. بهطور مثال میتوان گفت اکنون مراکز آموزشی یک هدف و سیاست را دنبال میکنند اما ممکن است خانوادهها آن را تایید نکنند که این موضوع کودک را دچار تناقض میکند.»
قاسمزاده افزود: «طبیعی است اگر یک موضوع برای اوقات فراغت کودکان و نوجوان بهصورت ناهماهنگ پیش برود، نیازهای آنها رفع نمیشود و در این مرحله کودک دست به انتخاب و تصمیمگیری میزند که ممکن است او را به مسیر غلط سوق دهد، بنابراین مدیریت اوقات فراغت کودکان در ایام تابستان فرصت مناسبی برای شکلگیری بهتر روابط در خانواده است که این ارتباط به مراکز آموزشی نیز سوق داده میشود.»
وی با تاکید بر لزوم هماهنگی مراکز آموزشی و خانوادهها برای مدیریت اوقات فراغت کودکان گفت: «لازم است این هماهنگی بین مراکز آموزشی و خانوادهها ایجاد شود تا دانشآموزان دچار سردرگمی نشوند. لازم به ذکر است در این زمینه باید مدارس با خانوادهها نیز هماهنگ باشند. توصیه میشود مدارس با گذاشتن جلساتی برای اولیا نظرات خود را در مورد مسائلی همچون گذراندن اوقات فراغت سالم و مناسب و دیگر مسائل مربوط به رشد دانشآموز هماهنگ کنند. هماهنگی و همفکری والدین و مدارس باعث پیشروی کودک در مسیر پیشرفت شده و او را به آرامش میرساند.»
ارسال دیدگاه