نقش آزمایشگاه ها در پیشگویی و پیشگیری از بیماری ها در آینده
تهران (پانا) - دبیر اجرایی کنگره ارتقای کیفیت علوم آزمایشگاهی از برگزاری این کنگره با استقبال بیش از ۷ هزار بازدیدکننده گفت.

به گزارش انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران، غلامرضا حمزه لو دبیر اجرایی شانزدهمین کنگره بین المللی و بیست و دومین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران در حاشیه این کنگره که در مرکز همایش های برج میلاد در حال برگزار است اظهار کرد: امسال استقبال خوبی از کنگره شده است و بیش از ۷ هزار بازدید کننده و ثبت نامی داریم ما نیز امیدواریم برنامه های پنل ها مفید و قابل استفاده باشد.
وی افزود: علم روز در حال پیشرفت است در حوزه آزمایشگاه با توجه به استفاده از فناوری های پیشرفته در دهه های آینده تحول عمده ای را در تشخیص بیماری ها شاهد خواهیم بود این امر نوید بخش این است که در آینده، پزشکی پیش گیرانه جایگزین پزشکی درمان محور می شود.
وی اضافه کرد: تحقق این امر به مدد فناوری های روز است که می تواند بیماری ها را جلوتر تشخیص دهد و جنبه پیشگیری را به کار بگیرد.
حمزه لو بیان کرد: این کنگره سعی دارد در محورهای مختلف به این موضوعات بپردازد مطالعات ژنی و پروتئین ها در شرایط بیماری و سالم را بررسی می کند و به کمک هوش مصنوعی این پیش بینی ها را در حوزه آزمایشگاه پزشکی رقم می زند.
دبیر اجرایی این کنگره تصریح کرد: کنگره امسال علاوه براینکه به عنوان یک کنگره بزرگ در حوزه پزشکی مطرح است، توانسته جایگاه مناسبی را پیدا کند و از مطالب آن، همکاران علوم آزمایشگاهی، نظام سلامت و سیاست گذاران بهره مند می شوند.
وی با اشاره به موضوع اعتباربخشی آزمایشگاه ها ادامه داد: اعتبار بخشی آزمایشگاه ها بیش از یک دهه با تدوین استانداردهای ملی شکل گرفته و اکنون رسالت انجمن نیز ورود به این موضوع است که توانسته عضویت کامل را در مراجع بین المللی کسب کند. این امر نیز برای کشور ایران و انجمن دستاورد بزرگی است.
نقش آزمایشگاه ها در پیشگویی و پیشگیری از بیماری ها؛ در آینده
دبیر علمی شانزدهمین کنگره ارتقای کیفیت غلوم آزمایشگاهی از نقش موثر آزمایشگاه ها در تشخیص بیماری ها گفت.
در ادامه ، امیرحسن زرنانی دبیر علمی شانزدهمین کنگره بین المللی و بیست و دومین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران اظهار کرد: تاکنون نقش آزمایشگاه ها یک نقش حمایتی در تشخیص بود می توان گفت آزمایشگاه ها در تشخیص پزشکی بازوی حمایتی برای پزشکان هستند.
وی با بیان اینکه ۷۰ درصد تشخیص ها در آزمایشگاه ها صورت می گیرد افزود: نقش آزمایشگاه ها در تشخیص بیماری ها بسیار موثر است؛ دو تکلوژی فناوری و هوش مصنوعی می توانند از میلیون ها داده برای تشخیص بیماری ها استفاده شوند.
زرنانی بیان کرد: انتظار داریم نقش آزمایشگاه ها از موضوع حمایتی خارج شود و نقش دیگری را قبول کند که به جز تشخیص در پیشگویی بیماری و پیشگیری از بروز بیماری نیز نقش موثری را ایفا کند.
به گفته وی این اتفاق با کمک این دو تکلوژی در آینده صورت می گیرد.
گفتنی است این کنگره از ۹ تا ۱۱ اردیبهشت ماه در مرکز همایش های برج میلاد برگزار می شود.
ارسال دیدگاه