به بهانه هفتم معلم/ سیده سهیلا طاهری، معلم نمونه کشوری در گفت‌وگو با پانا تاکید کرد:

تعهد، عشق و خلاقیت، چراغی برای آینده روشن دانش‌آموزان

تهران (پانا) – معلم پایه ششم دبستان الزهرا در دره شهر ایلام با ۲۷ سال تجربه و موفقیت‌های متعدد، نماد عشق به یادگیری و تعهد در عرصه تعلیم و تربیت است.

کد مطلب: ۱۵۶۵۱۲۴
لینک کوتاه کپی شد
تعهد، عشق و خلاقیت، چراغی برای آینده روشن دانش‌آموزان

سیده سهیلا طاهری، به‌عنوان یکی از معلمان نمونه کشور که از سال ۷۹ فعالیت‌های آموزشی خود را آغاز کرده، در طول این سال‌ها موفق به کسب مقام‌های برتر در رویدادهای استانی، منطقه‌ای و کشوری شده است. طاهری همچنین چهار سال از تحصیلات خود را در مناطق محروم مانند زرین‌آباد سپری کرده و همواره به‌دنبال بهبود سطح آموزشی بوده است.

وی در گفت‌وگو با پانا درباره فعالیت‌های خود تصریح کرد: «همیشه سعی کردم تا در طرح‌ها و برنامه‌های مختلف شرکت کنم و تمامی این‌ها را به خاطر دانش‌آموزان انجام می‌دهم. من معتقدم که باید با حداقل امکانات بهترین آموزش را ارائه داد.»

طاهری به برخی از طرح‌هایی که در طول تدریس خود اجرا کرده است، اشاره کرد و افزود: «طرح‌هایی نظیر شایستگی دیجیتال، طرح جابر و طرح بوم به من اجازه داد تا استعدادها را کشف کنم و بچه‌ها را به دنیای جدیدی از یادگیری هدایت کنم.»

این معلم نمونه به اثرات شیوع بیماری کرونا و چالش‌هایی که برای معلمان و دانش‌آموزان ایجاد کرد، پرداخت‌ و گفت: «دوران کرونا فرصتی برای من بود تا با دنیای فناوری آشنا شوم و از آن بهره‌برداری کنم. در این دوران موفق به تولید محتوای الکترونیک شدم و خوشبختانه مقام دوم استانی را کسب کردم.»

از دیگر تلاش‌های سهیلا طاهری، نوشتن مقالات و کتاب‌های آموزشی است. او کتاب «تاریخ ایران» را با همکاری ۵۰ همکار خود گردآوری کرده ‌و بخشی از درآمد آن صرف امور مدرسه‌سازی و نوسازی مدارس شده است. او بیان داشت: «مهم‌ترین هدف من این است که با این کتاب‌ها، بچه‌ها را به یادگیری علاقه‌مند کنم و بدین ترتیب بتوانم در رشد علمی و فرهنگی آن‌ها موثر باشم.»

پیام این معلم نمونه به همکارانش تاکید بر تعهد به وظایف خود بود و گفت: «معلمان باید از امانتی که به آن‌ها داده شده، به خوبی محافظت کنند و با عشق و جدیت در کار خود تلاش کنند.» 

او همچنین خواستار توجه بیشتر مسئولان به وضعیت مدارس و معلمان شد و افزود: «باید با عدالت به همه مدارس نگاه و امکانات آموزشی را فراهم کنیم. همچنین تغییرات در محتواهای کتاب‌ها می‌تواند به افزایش انگیزه دانش‌آموزان کمک کند.»

سیده سهیلا طاهری به اهمیت ایجاد فضایی خلاقانه و پرشور در کلاس‌ها تاکید کرد و گفت: «هدف من این بوده که با فراهم کردن محیطی پُر از انگیزه و خلاقیت، دانش‌آموزان را در بهترین حالت ممکن پرورش دهم.»

خبرنگار : ساجده ساعتی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار