آغاز احداث مدرسه ویژه دانشآموزان استثنایی در قرچک
تهران (پانا) - در مراسمی رسمی به میزبانی شهرستان قرچک (استان تهران)، سالار قاسمی، معاون وزیر و رئیس سازمان آموزشوپرورش استثنایی، به همراه مسئولان استانی و محلی، کلنگ ساخت مدرسه ویژه دانشآموزان استثنایی را به زمین زدند تا چشمانداز عدالت آموزشی در این منطقه محقق شود.

آیین کلنگزنی و خشتگذاری احداث مدرسه دانشآموزان استثنایی شهرستان قرچک با حضور سالار قاسمی، معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی و جمعی از مسئولان محلی و استانی برگزار شد. این پروژه که در راستای نهضت ملی مدرسهسازی و با هدف توسعه فضاهای آموزشی و تحقق عدالت اجتماعی در حوزه آموزش استثنایی در منطقه کلید خورد، گامی مهم در جهت ارتقای خدمات آموزشی به دانشآموزان با نیازهای ویژه محسوب میشود.
قاسمی در سخنان خود، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل و آرزوی توفیق برای خدمتگزاران نظام جمهوری اسلامی، بهویژه رهبر انقلاب و دولت مردان، از دستاندرکاران برگزاری مراسم و همه حاضران، بهخصوص خیرین عزیز، قدردانی کرد. وی با اشاره به سابقه درخشان شهرستان قرچک در دوران پیروزی انقلاب و دفاع مقدس، ابراز امیدواری کرد که اقدامات ارزشمند همچون احداث این مدرسه در این شهرستان مستمر باشد.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با تأکید بر اینکه آموزش و پرورش از بدو شروع انقلاب اسلامی مورد توجه نظام بوده است، آن را دستگاهی انسانساز، تمدنساز و تاریخساز خواند. او لزوم توجه ویژه همه دستگاهها و بهویژه روحانیت و ائمه جمعه به آموزش و پرورش را یادآور شد.
قاسمی در ادامه، توجه بیسابقه دولت چهاردهم به حوزه آموزش و پرورش را فرصتی بزرگ برای کشور دانست و اظهار داشت که بسیاری از ناترازیهای موجود در کشور باید از مسیر آموزش و پرورش حل شود.
وی اهداف اصلی دولت در حوزه آموزش را در دو محور کلی نهضت مدرسهسازی و موضوع کیفیت و عدالت آموزشی برشمرد و گفت: «نهضت مدرسهسازی که شروع شده و دارد انجام میشود ... گام اول برمیداریم اساس کار این نیست ... بحث دوم هم کیفیت و عدالت آموزشی است.»
قاسمی نهضت مدرسهسازی را مقدمه تحقق عدالت آموزشی دانست که به گفته وی، یکی از جلوههای مهم عدالت اجتماعی و ماهیت اصلی جمهوری اسلامی ایران است.
معاون وزیر با تأکید بر اینکه توسعه آموزش و پرورش منجر به توسعهیافتگی کشور خواهد شد، به نقش و اهمیت آموزش و پرورش استثنایی پرداخت.
وی دانشآموزان استثنایی را خیر و برکت آموزش و پرورش خواند و نگاهی تأملبرانگیز به مفهوم محدودیت ارائه داد: «محدودیت دانش آموزان استثنایی آن چیزی که در واقع باعث محدودیت اینها میشود زمانی است که ما و جامعه در خدمت اینها نباشیم جامعه ظرفیت برای آنها ایجاد نکند آن میشود محدودیت وگرنه همه ما محدودیت جسمانی داریم.»
قاسمی با اشاره به اهمیت این حوزه، بر ضرورت توجه جدی به آموزش و پرورش استثنایی تأکید کرد و نقل قولی از مقام معظم رهبری در این باره آورد: «مقام معظم رهبری فرمودند که مسئله آموزش و پرورش استثنایی را جدی بگیرید نگفتند به ان توجه کنید جدی بگیرید یعنی همه محکم پای کار با برنامه با امکانات و اعتبارات».
وی از وجود اراده و عزم در دولت و حکومت برای تحقق این مهم ابراز خرسندی کرد.
ارسال دیدگاه