رییس سازمان دانش‌آموزی آذربایجان‌غربی:

شورای برنامه‌ریزی، محور حرکت هدفمند سازمان در تربیت نسل آینده است

ارومیه (پانا) - رییس سازمان دانش‌آموزی استان گفت: استمرار جلسات شورای برنامه ریزی سازمان دانش آموزی به‌صورت منظم، موجب می‌شود تصمیمات مبتنی بر نیازهای واقعی مدارس و نسل جدید اتخاذ شود.

کد مطلب: ۱۶۲۶۰۱۸
لینک کوتاه کپی شد
شورای برنامه‌ریزی، محور حرکت هدفمند سازمان در تربیت نسل آینده است

حسین عباس زاده با تأکید بر نقش تعیین‌کننده شورای برنامه‌ریزی در راهبری و هم‌افزایی فعالیت‌های تربیتی گفت: شورای برنامه‌ریزی، مغز متفکر و بازوی سیاست‌گذار سازمان دانش‌آموزی است که با ترسیم افق روشن پیش‌رو، مسیر حرکت تشکل‌ها، اردوها و فعالیت‌های مهارتی دانش‌آموزان را منسجم و هدفمند می‌کند. به گفته او، استمرار جلسات این شورا به‌صورت منظم، موجب می‌شود تصمیمات مبتنی بر نیازهای واقعی مدارس و نسل جدید اتخاذ شود. 

وی با اشاره به اهمیت تشکل پیشتازان افزود: تشکل پیشتازان به عنوان شاخص‌ترین بازوی میدانی سازمان دانش‌آموزی، نقشی بی‌بدیل در آموزش مهارت‌های زندگی، انضباط، روحیه مسئولیت‌پذیری و کار جمعی دارد. این تشکل بستری برای تمرین زندگی سازمان‌یافته است که در آن، دانش‌آموزان می‌آموزند چگونه اخلاق، همکاری و احترام متقابل را در رفتار روزمره خود نهادینه کنند.

 رییس سازمان دانش‌آموزی استان خاطرنشان کرد: جذب و سازماندهی دقیق دانش‌آموزان در تشکل پیشتازان، یکی از مأموریت‌های راهبردی سازمان است. امروز مدارس باید به محیطی پویا برای رشد فکری و مهارتی تبدیل شوند و فعالیت‌های سازمان دانش‌آموزی نقش مهمی در تحقق این هدف دارد. پیشتازان در واقع سفیران فرهنگ مشارکت و مسئولیت اجتماعی در مدارس هستند. 

او با بیان اینکه سازمان دانش‌آموزی تأثیر عمیقی در ساحت‌های تربیتی نظام آموزش دارد، گفت: این سازمان از طریق فعالیت‌های گروهی، اردویی و خلاقانه، زمینه پرورش متوازن دانش‌آموزان را فراهم می‌کند. دانش‌آموز در این بستر نه‌تنها علم و مهارت می‌آموزد، بلکه روحیه خودباوری، تفکر جمعی و هویت ملی‌ـ‌دینی خود را نیز تقویت می‌کند.

 رییس سازمان دانش‌آموزی استان در ادامه از اهمیت برنامه تربیت دانش‌آموز خبرنگار در خبرگزاری پانا سخن گفت و افزود: خبرنگاران دانش‌آموزی، صدای صادق جامعه مدرسه هستند؛ آنان با نگاه دقیق و قلم آگاه خود، واقعیت‌های زیست دانش‌آموزی را روایت می‌کنند. آموزش مهارت‌های رسانه‌ای و زبان خبر موجب می‌شود نوجوانان ما با مفاهیم مسئولیت، آگاهی اجتماعی و سواد رسانه‌ای آشنا شوند و در آینده نقش فعالی در جریان اطلاع‌رسانی کشور ایفا کنند. 

عباس زاده برپایی «نمایشگاه آشنایی با دانش‌آموزان و فرهنگیان شهید جنگ ۱۲ روزه» را یکی از جلوه‌های فرهنگی سازمان برشمرد و گفت: این نمایشگاه نه تنها گامی در مسیر تبیین ارزش‌های انسانی و مقاومت است، بلکه فرصتی است تا نسل جوان با مفهوم ایثار، عدالت‌خواهی و دفاع از مظلومان عالم آشنا شود. سازمان دانش‌آموزی باید همواره پیوند میان تربیت، معنویت و آگاهی اجتماعی را در برنامه‌های خود حفظ کند.

 اعزام دانش آموزان به حج عمره دانش آموزی، برپایی نمایشگاه آشنایی با شهدای دانش آموز و فرهنگی در جوار موزه شهر ارومیه، برگزاری اردوی تربیت مدرس تشکل پیشتازان، برگزاری اردوی خبرنگاران خبرگزاری پانا، برپایی گعده های دانش آموزی وفاق، اعزام نمایندگان مجلس دانش آموزی به نشست قطبی در شهر تبریز و برنامه های خوداتکایی سازمان دانش آموزی از جمله موارد مطروحه در اولین شورای برنامه ریزی سازمان دانش آموزی در سال تحصیلی جدید بود که مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار