مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجانغربی:
جشن عاطفه ها، جشن تقسیم مهر و محبت هاست
ارومیه (پانا) - مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان غربی گفت: جشن عاطفه ها جشن سهیم شدن در حل مشکلات نیازمندان و جشن تقسیم مهر و محبت و عاطفه هاست.

علی اکبر صمیمی که در آیین استانی جشن عاطفه ها که با مشارکت اداره کل آموزش و پرورش و کمیته امداد استان در دبیرستان دخترانه الزهرا ناحیه دو ارومیه برگزار شد اظهار داشت:جشن عاطفه ها جشن سهیم شدن در حل مشکلات نیازمندان بوده و جشن تقسیم مهر و محبت و عاطفه هاست.
وی افزود: این ماها هستیم که باید به فکر این عزیزان باشیم چون یکی از برنامه های دین ما در کنار اصول دین، توجه به فقرا در قالب خمس و زکات است.
وی ادامه داد: در سال گذشته این جشن طبق آمار در ۲هزار و ۶۴ مدرسه اجرا شد که ۴۵۵هزار و ۶۰۶ دانش آموز در آن شرکت کردند و ۱۸هزار و ۹۷۰ دانش آموز تحت حمایت قرار گرفتند و مبلغ ۴میلیارد تومان جمع آوری شد که ۲میلیارد و ۵۰۰میلیون تومان بصورت نقد و یک میلیارد و ۴۶۰میلیون تومان بصورت غیرنقدی بود.
وی بیان کرد: ۲۰هزار کودک بی سرپرست و نیازمند را سال گذشته فرهنگیان تحت پوشش قرار داده اند که امسال باید تمام توان مان را روی این قضیه بگذاریم و آن رکورد را بشکنیم.
ارسال دیدگاه