مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی:
توسعه عدالت آموزشی، اولویت اصلی پروژه مهر ۱۴۰۵-۱۴۰۴ است
تبریز (پانا) - مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی بر توسعه عدالت آموزشی به عنوان شعار محوری پروژه مهر تاکید کرد.

اسفندیار صادقی، مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی، در راستای بازدیدهای دورهای از نواحی و مناطق استان، روند پیشرفت فعالیتهای پروژه مهر سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ را در مدیریت آموزش و پرورش ناحیه ۲ تبریز از نزدیک بررسی کرد. در این بازدید که با هدف ارزیابی آمادگی مدارس برای آغاز سال تحصیلی جدید صورت گرفت، بر توسعه عدالت آموزشی به عنوان شعار محوری پروژه مهر تاکید شد.
صادقی با اشاره به اهمیت برنامهریزی بر اساس شاخصها در تحقق اهداف آموزشی، بیان کرد: عملکرد نواحی، مناطق و استان باید با معیارهای مشخصی سنجیده شود و ما معتقدیم که تحقق شاخصها، معیار اصلی ارزیابی عملکرد خواهد بود.
وی همچنین بر ضرورت خدمترسانی هرچه بهتر و رفع دغدغهها و درخواستهای اولیا با استفاده از ظرفیتهای قانونی و پیگیری بیشتر تاکید کرد تا بار مشکلات مراجعان کاهش یابد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان، با اشاره به فرایندی بودن ارزیابیهای عملکردی در پروژه مهر، از همکاران خواست تا در تمامی محورهای بازگشایی مدارس به صورت به موقع و پیشگامانه عمل کنند و از موکول کردن امور به لحظات پایانی خودداری نمایند.
وی هدف از تشکیل جلسات مستمر شورای معاونین ادارهکل با نواحی و مناطق را بررسی موردی چالشها و رسیدن به وحدت رویه عنوان کرد و افزود: با نقشآفرینی به موقع ادارهکل، به دنبال رفع تمامی موانع در سطح نواحی و مناطق هستیم تا شاهد ارائه خدمات بهتر به دانشآموزان باشیم.
صادقی با یادآوری شعار پروژه مهر سال تحصیلی پیش رو (توسعه عدالت آموزشی، برای ایران، برای مدرسه)، به بررسی موارد کلیدی از جمله روند پیشثبتنام و ثبتنام قطعی دانشآموزان، وضعیت سفارش کتب درسی، کلاسبندیها و صدور ابلاغ پرداخت.
وی همچنین از زحمات همکاران استان و به ویژه ناحیه ۲ تبریز در اتمام به موقع تصحیح اوراق امتحانات نهایی قدردانی کرد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان بر ضرورت جدیت بیشتر در پیشثبتنام دانشآموزان تاکید کرد و یکی از اولویتهای اصلی آموزش و پرورش را نهضت توسعه فضاها و کیفیت آموزشی دانست.
وی ابراز امیدواری کرد که در ناحیه ۲ تبریز نیز تلاشها و تدوین و عمل به برنامهها در این حوزه جدیتر پیگیری شود و با اشاره به پیگیری مستقیم ریاست محترم جمهوری از این نهضت، این نگاه و تدبیر ویژه را فرصتی مناسب برای تحول در تعلیم و تربیت دانست.
وی همچنین به «طرح ایران دیجیتال» اشاره کرد و بر «نماد» به عنوان یکی دیگر از موضوعات بسیار مهم تاکید نمود و گفت: عدم توجه به حفظ ونظام مراقبت اجتماعی دانشآموزان و بیتفاوتی نسبت به نتایج حاصله در غربالگری دانشآموزان قابل پذیرش نیست و مطالعه موردی بر روی تمامی دانشآموزان نیازمند توجه ویژه لازم است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان با تاکید بر لزوم توجه ویژه به کیفیت در کنار کمیت در مسائل پرورشی و تربیتی، خواستار بهکارگیری افراد خلاق، پرانرژی و سرزنده در حوزه تربیتی و پرورشی شد تا از ظرفیت و انرژی این افراد به نحو احسن استفاده شود.
وی تاکید کرد که دانشآموزان باید در کنار مسائل آموزشی، شاهد تربیت نسلی تراز برای انقلاب اسلامی ایران باشند.
صادقی ثبت نام دانشآموزان در مدارس را یکی از مراحل مهم پروژه مهر دانست و بر لزوم پیگیری برنامههای تعلیم و تربیت با رعایت استانداردها، شاخصها و قوانین از ابتدای کار تاکید کرد.
وی با اشاره به اهمیت معرفی مدیران و معلمان موفق که مورد تاکید رهبر انقلاب نیز قرار گرفته است، بیان کرد که این موضوع برای بهرهمندی دیگر معلمان و مدیران از تجربیات و ایدههای موفق بسیار حائز اهمیت است.
وی همچنین بر لزوم همکاری تنگاتنگ با انجمن اولیا و مربیان تاکید کرد و مشارکت اولیا را از تابستان و از طریق اقدامات خلاقانه در برنامههای آموزشی و تربیتی ضروری دانست.
صادقی در بخش دیگری از سخنان خود به حمایت دولت از دستگاه تعلیم و تربیت اشاره کرد و از افزایش اعتبارات در حوزههای مختلف و پرداخت به موقع مطالبات فرهنگیان خبر داد.
وی همچنین بر تسهیل اسناد آموزش و پرورش و ساماندهی داراییها تاکید کرد تا این داراییها در خدمت هرچه بهتر دانشآموزان قرار گیرند.
در پایان، مدیرکل آموزش و پرورش استان با تاکید بر تشویق نیروهای پرتلاش، نسبت به پیامدهای منفی بیتفاوتی به تلاش همکاران و نیروهای منفعل هشدار داد و گفت: بیتفاوتی به تلاش همکاران و نیروهای منفعل به مرور دستگاه را تبدیل به لانه بیکارها خواهد کرد.
ارسال دیدگاه