جشنواره‌ای برای شکوفایی نسل انقلاب؛ رقابت ۷۰۰۰ دانش‌آموز هنرمند در بزرگ‌ترین رویداد فرهنگی هنری آذربایجان‌شرقی

تبریز (پانا) - معاون پرورشی و فرهنگی آموزش‌وپرورش آذربایجان‌شرقی با اشاره به مشارکت گسترده دانش‌آموزان در جشنواره فرهنگی و هنری استان، از آن به‌عنوان فرصتی برای تربیت مدیران آینده کشور یاد کرد و خواستار پوشش رسانه‌ای لحظه‌به‌لحظه این رویداد شد.

کد مطلب: ۱۵۶۱۶۳۷
لینک کوتاه کپی شد
جشنواره‌ای برای شکوفایی نسل انقلاب؛ رقابت ۷۰۰۰ دانش‌آموز هنرمند در بزرگ‌ترین رویداد فرهنگی هنری آذربایجان‌شرقی

محمد صادق‌زاده، امروز، در جلسه هماهنگی برگزاری حضوری مرحله استانی مسابقات فرهنگی و هنری فردا با تأکید بر اهمیت تربیت نسل آینده مدیران کشور، گفت: برای تقویت هویت، اعتمادبه‌نفس و مسئولیت‌پذیری دانش‌آموزان باید میدان را به آن‌ها واگذار کنیم و فرصت حضور در صحنه‌های مختلف را فراهم سازیم.

وی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه «شما نوجوانان امروز انقلاب ایران را به قله خواهید رساند»، افزود: نسل امروز دارای ویژگی‌های خاصی است که در گذشتگان کمتر دیده شده و اگر مسیر تربیتی درستی برای آن‌ها طراحی شود، می‌توان آینده‌سازان مؤثری برای کشور تربیت کرد.

صادق‌زاده یکی از چالش‌های حوزه تربیتی را کاهش جذابیت فعالیت‌های فرهنگی و پرورشی برای دانش‌آموزان دانست و افزود: برای جذب عموم دانش‌آموزان باید سراغ فعالیت‌هایی برویم که متناسب با ذائقه و نیاز آنان طراحی شده‌اند. مسابقات فرهنگی، هنری و ادبی با بیش از ۷۰ رشته متنوع، ظرفیتی بی‌نظیر برای بروز سلایق و استعدادهای مختلف است.

وی با اشاره به ارسال آثار ۶۹۰۳ دانش‌آموز برای مرحله حضوری جشنواره، اظهار کرد: این تعداد، گویای ظرفیت بالای دانش‌آموزان استان در حوزه‌های ادبی، رسانه، هنرهای تجسمی، سرود، نمایش و فیلم کوتاه است. جشنواره حاضر، فرصتی برای دیده شدن استعدادها و همچنین بستری برای شناسایی و جذب هنرمندان نوجوان توسط نهادهایی چون حوزه هنری است.

معاون پرورشی استان، پوشش رسانه‌ای گسترده را رمز موفقیت این رویداد دانست و گفت: باید فضای رسانه‌ای استان را با اخبار، مصاحبه‌ها، کلیپ‌ها و روایت‌های جذاب از جشنواره در اختیار بگیریم. خبرنگاران پانا باید لحظه‌به‌لحظه از اجرای دانش‌آموزان، مصاحبه با اساتید و مسئولان، روایت‌گری کنند.

وی بر اهمیت دو بخش «افتتاحیه» و «پذیرش و استقبال» تأکید کرد و گفت: نوع فضاسازی، نحوه استقبال، عکس یادگاری، پذیرایی اولیه و شکوه مراسم افتتاحیه از خاطرات ماندگار دانش‌آموزان خواهد بود. در افتتاحیه نیز باید توانمندی‌های دانش‌آموزان در قالب اجرای سرود، نمایش و موسیقی به نمایش گذاشته شود.

صادق‌زاده پیشنهاد داد بخشی از آثار برتر در قالب نمایشگاه مجازی تدوین و در مراسم افتتاحیه و فضای رسانه‌ای استان پخش شود. همچنین از مسئولان کشوری و استانی نیز برای حضور در این رویداد دعوت خواهد شد.

وی با اشاره به لزوم مشارکت مخاطبان در انتخاب آثار برتر، افزود: در کنار نظر هیئت داوران، بخشی از گروه‌های منتخب می‌توانند از دید مخاطبان حضوری و مجازی نیز انتخاب شوند. این روش باعث ایجاد رقابت، افزایش مشارکت در فضای مجازی و احترام به نظر مخاطب خواهد شد.

معاون پرورشی استان با تأکید بر استفاده از چهره‌های جدید در ترکیب داوران جشنواره، گفت: نباید ترکیب داوران به افرادی محدود شود که سال‌هاست به‌تنهایی داوری می‌کنند؛ بلکه باید از ظرفیت نیروهای جوان و جدید حوزه‌های فرهنگی و هنری بهره گرفت.

وی در پایان بر سامان‌دهی و نظم حضور افراد غیرمرتبط در محل مسابقات تأکید کرد و خواستار تهیه ویژه‌نامه‌ای برای ورودی و اختتامیه جشنواره شد تا در آن، جزئیات مسابقات، اسامی عوامل و آثار برگزیده برای مخاطبان و مسئولان منتشر شود.

مسابقات فرهنگی و هنری فردا در مرحله استانی و کشوری روز ۱۰ اردیبهشت در تالار معلم تبریز افتتاح می‌شود و دانش‌آموزان در روزهای ۱۴ الی ۱۶ اردیبهشت در محل کانون یاغچیان تبریز به رقابت می‌پردازند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار