پخت زولبیا و بامیه در ایام ماه رمضان

زولبیا و بامیه یکی از شیرینی‌های اصیل ایرانی است که همه‌ساله در ایام ماه مبارک رمضان در شهرهای مختلف ایران عرضه می‌شود و در اغلب سفره‌های افطار جا دارد. پخت این شیرینی در ماه مبارک رمضان رونق قابل‌توجهی پیدا می‌کند به‌طوری که کارگاه‌های شیرینی‌پزی در این ماه بیشتر فعالیت خود را برای تهیه زولبیا و بامیه اختصاص می‌دهند.

کد مطلب: ۱۲۷۱۶۰۱
لینک کوتاه کپی شد
پخت زولبیا و بامیه در ایام ماه رمضان

ارسال دیدگاه