پخت زولبیا و بامیه در ایام ماه رمضان
زولبیا و بامیه یکی از شیرینیهای اصیل ایرانی است که همهساله در ایام ماه مبارک رمضان در شهرهای مختلف ایران عرضه میشود و در اغلب سفرههای افطار جا دارد. پخت این شیرینی در ماه مبارک رمضان رونق قابلتوجهی پیدا میکند بهطوری که کارگاههای شیرینیپزی در این ماه بیشتر فعالیت خود را برای تهیه زولبیا و بامیه اختصاص میدهند.
![پخت زولبیا و بامیه در ایام ماه رمضان](https://cdn.pana.ir/thumbnail/MTM2NzMxSuYZ/gjzVaZ-S_20YtK6_oleWnZi7LTjceVfkf-tEjQhhSgVYJkTSbMZ4IZicyAcgRMj-WWFHy9iIp1lNx8-qtxRZcN02dEbH-ZTHcVAWODdAlCksAIKXaKdntA,,/MTM2NzMxSuYZ.jpg)
ارسال دیدگاه