قطع یکصد و شصت انشعاب غیرمجاز آب در روستای لم آباد ملارد
ملارد(پانا) - مدیر اداره آبفای روستایی شهرستان ملاردگفت: با توجه به اخطارهای قبلی ۱۶۰ مورد انشعاب غیرمجاز آب در ویلاهای روستای لم آیاد بخش مرکزی که به صورت غیرمجاز اقدام به لوله کشی برای پر کردن استخرهای خود نموده بودند قطع و جمع آوری گردید.

حسینی شریف اظهار کرد: انشعابات غیرمجاز در وهله اول با ابلاغ اخطاریه و در مراحل بعد با قطع، جمع آوری و معرفی متخلفان به مراجع قضایی انجام می شود.
او گفت: اکنون برخی روستاهای شهرستان ملارد با مشکل کم آبی مواجه هستند در حالی که برخی با استفاده از انشعاب های غیر مجاز برای آبیاری باغچه، فضای سبز و پر کردن استخر استفاده می کنند.
حسینی شریف خاطر نشان کرد: انشعابات غیر مجاز ضمن وارد کردن خسارت به شبکههای آبرسانی، مشکلات فراوانی از جمله کمبود آب آشامیدنی برای روستائیان، مصرف بی رویه آب و آلودگیهای نقطه ای در شبکه توزیع و خطوط انتقال ایجاد ایجاد می کند.
مدیر آبفای ملارد افزود: تلاش خواهیم کرد تمامی انشعابات غیرمجاز در روستاهای شهرستان ملارد را تا قبل از فرارسیدن فصل تابستان با همکاری روستائیان عزیز شناسایی و جمع آوری نمائیم.
/خبرنگار:سیده زهرا صمدی/
ارسال دیدگاه