برگزاری نمایشگاه دستاورهای دانش آموزی و پروژه های جابربن حیان در دبستان ندا
تهران (پانا) - مدیر این مدرسه ، در خصوص نحوه ی برگزاری نمایشگاه گفت: در طول سال تحصیلی از کلیه ی فعالیت های دست ورزی و مهارت آموزی و دل نوشته های دانش آموزی و هنری و فعالیت های مجلات رشد و پروژه های جابربن حیان آثار جمع آوری و نمونه هایی از آنها در نمایشگاه وجود دارد و مورد استقبال خیلی خوب اولیا دانش آموزان قرار می گیرد.

به نقل از معاونت آموزش ابتدایی ، با هدف نمایش توانمندی ها و مهارت های آموزشی و پرورشی دانش آموزان ، نمایشگاهی در دبستان غیر دولتی ندا به مدت ده روز برگزار گردید.
در طول برگزاری این نمایشگاه ، صمدی معاون آموزش ابتدایی ، سلیمان پور معاون پژوهش ، غلام زاده مسئول دوره ی ابتدایی ، حسینی مسئول مشارکت های مردمی و کارشناسان اداره ازاین نمایشگاه بازدید کردند.
سلیمانی مدیر این مدرسه ، در خصوص نحوه ی برگزاری نمایشگاه گفت: در طول سال تحصیلی از کلیه ی فعالیت های دست ورزی و مهارت آموزی و دل نوشته های دانش آموزی و هنری و فعالیت های مجلات رشد و پروژه های جابربن حیان آثار جمع آوری و نمونه هایی از آنها در نمایشگاه وجود دارد و مورد استقبال خیلی خوب اولیا دانش آموزان قرار می گیرد.
ارسال دیدگاه