انتظار برای رفع معضل ۴۰ ساله عرضه دام زنده در جنوب پایتخت

اسلامشهر (پانا)-دوازده کیلومتری پایتخت و ورودی شهر «احمدآباد مستوفی» از توابع اسلامشهر تبدیل به پاتوق ۴۰ ساله عرضه کنندگان دام زنده شده و اکنون ساماندهی این عرضه کنندگان تبدیل به مطالبه عمومی و شعار مسئولان شده است

کد مطلب: ۶۹۷۸۲۰
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش پانا شهرستانهای تهران، بیش از یک دهه قبل، زمانی که فروشندگان دام زنده بی مهابا کنار اتوبان آزادگان تهران را برای فروش دام خود انتخاب کرده بودند، هیچ مسئولی در فکر اتخاذ شیوه ای قانونی و همراه با نظارت های بهداشتی و سامان دهی فروش دام زنده برنیامد، این امر سبب شد، تا فروشی خطرناک، در کنار پر جمعیت ترین شهر کشور و بدون ملاحظات بهداشتی به کسبی رایج در ورودی «احمد آباد مستوفی» تبدیل شود .

هرچند حضور این دام فروشان متعدد، با تابلوهای «گوسفند زنده موجود است» در کنار اتوبان آزادگان صحنه زشتی ایجاد کرده است، اما مشکل اصلی خطرات بهداشتی حضور این تعداد دام در مجاورت شهر «احمد آباد مستوفی» و شهرستان اسلامشهر است، که ضرورت اقدام در خصوص سامان دهی این افراد را به مطالبه ای عمومی تبدیل می کند .

حضور فروشنده های دام، با فصل بهار و تابستان بیشتر می شود و فروشندگان خود را از جای جای استان تهران به ورودی «احمد آباد مستوفی» می رسانند و تابلویی عَلَم کرده و به فروش دام زنده می پردازند .

رییس شورای اسلامی شهر احمد آباد مستوفی، با این استدلال که روزانه تردد خودروهای بسیاری از این محور انجام می شود، گفت: عزم ما برای حل همیشگی این معضل در احمد آباد مستوفی جدی است و به زودی سامان دهی این عرضه کنندگان دام زنده آغاز خواهد شد .

عبدالرضا قالبی ادامه داد: این تنها اقدامی نیست، که در دستور کار مدیریت شهری احمد آباد مستوفی جدی قرار دارد، پس از سامان دهی عرضه کنندگان دام زنده، وضعیت نخاله های کنار شهر را نیز سر و سامان داده و میدان ورودی شهر را تعریض خواهیم کرد .

فرماندار اسلامشهر نیز که بارها در شورای اداری اسلامشهر نیز بر این موضوع تاکید کرده ، اظهار داشت: ما به خوبی می دانیم، که فروشندگان گوسفند در این منطقه ۴۰ سال سابقه دارند و در پی بیکاری کسی نیستیم، با سامان دهی این عرضه کنندگان، حتی امکان ایجاد فضایی مناسب برای افزایش تعداد افراد فعال در این صنف نیز فراهم می شود .

امیراله حقیقی ادامه داد: از این طریق بسیاری از مشکلات زیست محیطی منطقه حل خواهد شد و نیز بهداشت دام ها تضمین شده و از طرفی ایجاد اشتغال نیز می شود.

/خبرنگار:ریحانه فتحی/

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار