حرم امامزادگان و بقاع متبركه فارس ميزبان روزهداران در شبهاي قدر
مديركل اوقاف و امور خيريه استان فارس اعلام كرد كه امسال نيز مراسم معنوي احياء در شبهاي قدر، به ميزباني ۱۲۰ بقعه متبركه در استان فارس برگزار خواهد شد.
به گزارش پانا فارس؛ حجتالاسلام سيد عباس موسوي گفت: در شبهاي ۱۹، ۲۱ و ۲۳ رمضان، مراسم قرائت قرآن، دعا و نيايش ويژه شبهاي قدر در تمام بقاع متبركه، مساجد، هيئتهاي مذهبي و حسينيههاي فارس برگزار ميشود.
او با يادآوري اينكه شب قدر از مهمترين شبها در فرهنگ اسلامي است، برگزاري برنامههاي تلاوت قرآن کریم، قرائت دعای جوشن کبیر، ابوحمزه ثمالی و مناجات امیرالمؤمنین(ع) و بر سر گرفتن قرآن را از برنامههاي معنوي شبهاي قدر اعلام كرد.
موسوی گفت: مراسم شب قدر در بقاع متبرکه امامزادگان شاه فرجالله(ع) لامرد، امامزاده پیرمراد و سید اولیاء(ع) استهبان، شاه صفی الدین و شیخ یوسف(ع) سروستان، در امامزاده احمد و جعفر(ع) شهر بهمن آباده ، سید حسین(ع) کازرون و امامزاده فضل و حسین(ع) در جهرم مراسم شب و شام حضرت علی(ع) با حضور مداحان و سخنرانان برجسته برگزار ميشود.
وی ادامه داد: مراسم شب قدر در آستان مقدس امامزادگان شاه ابوالقاسم میمند فیروزآباد، امامزاده میرعلی ابن الحسین(ع) لارستان، امامزاده ایوب نبی(ع) مرودشت، امامزاده سیدمحمدریزآب (ع) و امامزاده سبزپوش (ع) گراش برگزار می شود .
به گفته موسوي، آستان مقدس امامزادگان شاه خوشنام(ع) شهرستان مهر ، سید تاج الدین محمد(ع) و میرشهداء هنگام در شهرستان قیر و در شهرستان سپیدان امامزاده شاه علمدار دالین و همچنین در مسجد اهل بیت و امام رضا(ع) شهرستان اوز ، و در امامزاده ابوالقاسم(ع) و سیدعلاء الدین حسین(ع) پیرمراد داراب نیز میزبان روزه داران در مراسم شب های قدر خواهند بود.
مديركل اوقاف و امور خيريه استان فارس از برگزاري مراسم شبهاي قدر در حرم مطهر سيد علاالدين حسين(ع) شيراز خبر داد و گفت: در تعدادی از بقاع متبرکه و امامزادگان از محل اجرای نیات واقفین موقوفات و کمکهای خیرین، روزهداران در وعده سحري اطعام ميشوند.
ارسال دیدگاه