تشکر فرمانده کل قوا از حافظان امنیت انتخابات

نیروی انتظامی در اجرای یکی دیگر از ماموریت های محوله یعنی" تامین امنیت انتخابات" خوش درخشید و رهبر معظم انقلاب در پیامی ضمن تشکر از حضور حماسی مردم در دوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری و پنجمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا از "حافظان امنیت انتخابات" قدردانی کردند.

کد مطلب: ۶۲۶۸۱۰
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش پانا، روز جمعه ۲۹ اردیبهشت، بار دیگر ایران اسلامی سراسر شور و حماسه شد. روزی که خروش اراده‌های برخاسته از اقیانوس بیکران و عظیم ملت سرافراز ایران، دنیا را متوجه عظمت، بزرگی و متانت این ملت کرد و عزت و سربلندی دوباره ای را برای نظام و این سرزمین الهی به ارمغان آورد.

حضور پرشکوه و هوشمندانه مردم مومن و شریف ایران اسلامی در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و پنجمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا، تجلی حماسه وحدت،حضور، همبستگی و وفاق ملی، روح و امید تازه ای را در کالبد کشور، ملت و انقلاب اسلامی جاری ساخت و افق های روشن و پرامیدی را برای آینده کشور ترسیم کرد.

حضور حماسی، پر شور و غرورآفرین مردم اسلامی در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، میان‌دوره‌ای مجلس و پنجمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا بار دیگر "مردم‌سالاری دینی" را در کشور متجلی و حماسه بزرگی را در کارنامه پرافتخار این ملت فهیم و آگاه به ثبت رساند.

مردم ایران با این حضور حماسی ضمن تجدید بیعت با آرمان‌های انقلاب اسلامی، شهدا و امام شهدا در لبیک مجدد به رهبر معظم انقلاب عزم و اراده خود را در حمایت از نظام جمهوری اسلامی در مقابل حیرت جهانیان به نمایش گذاشتند و فارغ از هر نتیجه‌ای بی‌شک پیروز واقعی مردمی خواهند بود که با حضور دشمن‌شکن خود به یاوه‌گویی بیگانگان پایان داده و دل آزادی‌خواهان جهان را گرم کردند.

بی شک یکی از ابعاد مورد توجه در هر انتخاباتی "امنیت" آن است، امنیت در انتخابات به معنای جلوگیری از دست درازی به آراء مردم است، امنیت در انتخابات به معنای تبلیغ آزادانه و اخلاق مدارانه نامزدهای انتخاباتی است و امنیت در انتخابات یعنی آرامش جامعه و مردم درهیاهوی تبلیغات و ... اگر امنیت انتخاباتی در جامعه حاکم نباشد، قطعا شاهد حضور پرشور آحاد مردم در انتخابات نخواهیم بود ...

اگر فرض شود انتخابات در یک کشور ناامن برگزار شود، چه بسا هزینه هایی که در نتیجه ناامنی به ملت تحمیل می شود، بسیار جبران ناپذیر خواهد بود.

مقوله امنیت در انتخابات به قدری حائز اهمیت بوده که در روزهای نزدیک به انتخابات شاهد بودیم مقام معظم رهبری فرمودند:"هر کس بخواهد امنیت انتخابات را برهم بزند، قطعا سیلی خواهد خورد." ، تامین امنیت انتخابات مطابق قانون به نیروی انتظامی واگذار شده و این جملات نشان می دهد که امنیت علاوه بر حضور نیروی های انتظامی و امنیتی ، نیاز به "اقتدار" دارد و این اقتدار جز با روحیه جهادی و انقلابی به ثمر نمی نشیند.

سردار "حسین اشتری" فرمانده نیروی انتظامی چندی پیش از انتخابات، از بسیج ۳۰۰ هزار نیرو در راستای تامین انتخابات خبر داد و گفت : نیروهای پلیس در شعب اخذ رأی تا پایان رأی گیری حضور خواهند داشت، بیش از ۳۰۰ هزار نفر کارکنان پلیس و سایر نیروهای مسلح در سراسر کشور حضور فعال دارند و در تمام شعب اخذ رأی حداقل دو مأمور پلیس حاضر خواهند بود و این حضور تا پایان رأی گیری ادامه خواهد داشت.

وی افزود: علاوه بر نیروهای حاضر در شعب اخذ رأی، نیروهایی تحت عنوان احتیاط نیز به صورت آماده باش هستند و ۲۰ هزار گشت خودرویی و موتوری در سراسر کشور وظیفه تأمین امنیت انتخابات امروز را عهده دار هستند.

عالی ترین مقام انتظامی کشور ادامه داد: روز قبل از رای گیری نیز تعداد زیادی از کارکنان نیروی انتظامی در قالب ایستگاه‌های سیار ایست و بازرسی فعال بوده و تلاش می‌کنند تا امنیت خوبی برقرار شود.

فرمانده نیروی انتظامی با تاکید بر اینکه ناجا به هیچ جریان سیاسی، فردی و گروهی وابسته نیست، گفت: کارکنان پلیس تا پایان شمارش آرا و انتقال صندوق‌های رأی به فرمانداری‌ها حضور گسترده خواهند داشت و همه چیز برای برگزاری یک انتخابات با شکوه فراهم است....

و موعد انتخابات فرا رسید و حضور پرشور مردم در دو انتخابات "دوازدهمین دوره ریاست جمهوری" و "پنجمین دوره شوراهای شهر و روستا" بار دیگر پاسخ دندان ‏شکنی به دشمنان عنود و لجوج این مرز و بوم بود ، مردم با حضور پرصلابت خود در این‏ عرصه، حمایت از آرمان‏ های امام راحل عظیم‏ الشأن و مقام معظم رهبری در دفاع از کیان نظام مقدس جمهوری‏ اسلامی را به نمایش گذاشتند ... آری ! انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا در کمال آرامش و امنیت، بدون اینکه خونی از بینی کسی بیاید یا آبی در دل آدمی تکان بخورد، برگزارشد ... نیروی انتظامی در اجرای یکی دیگر از ماموریت های محوله خوش درخشید و برگ زرین دیگری را در کارنامه اش به ثبت رساند.

در پی حضور پر شکوه و حماسی مردم در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و پنجمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا، حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی پیام تشکر و قدردانی صادر و بر نکات مهمی تأکید فرمودند که در بند ۷ این متن آمده است ؛

لازم می دانم از حافظان امنیت انتخابات و نیز از رسانه‌ ملّی که انتخابات پرشور، مرهون تلاش شبانه‌روزی و هنرمندانه‌ آنان است، سپاسگزاری کنم.

همچنین وزیر کشور از حضور مقتدرانه، هوشمندانه ، بی طرفانه و کاملا مستقل ناجا در راستای تامین امنیت انتخابات، حفظ آزادی و رونق فضای سیاسی کشور قدردانی کرد.

دکتر "عبدالرضا رحمانی فضلی" اقدام های مطلوب نیروی انتظامی در راستای تامین نظم و امتیت اتخابات را ستود ...

معاون وزیر کشور ؛ نقش آفرینی توام با دقت و تدبیر ناجا در ماموریت بزرگ تامین امنیت انتخابات

همچنین " حسین ذوالفقاری " معاون امنیتی انتظامی وزارت کشور با اشاره به رویکرد هوشمندانه و مقتدرانه نیروی انتظامی در تامین امنیت انتخابات، گفت:نیروی انتظامی بر اساس قانون، تامین امنیت انتخابات و شعب اخذ رای سراسر کشور را برعهده داشت، خوشبختانه در این بخش با هیچ گونه مسائل امنیتی در سراسر کشور رو به رو نشدیم و حتی به یک شعبه اخذ رای، تعرضی صورت نگرفت و یا گلایه ای در این رابطه نداشتیم که این امر نشانگر آن است همکارانم در ناجا و دیگر نیروهای مسلح با دقت، هوشیاری، تدبیر و آمادگی کامل، ماموریت خود را انجام دادند.

ذوالفقاری به نقش تاثیر گذار دستگاه های امنیتی و اطلاعاتی نظیر وزارت اطلاعات و سپاه اشاره کرد و گفت: با اشراف اطلاعاتی دستگاه های امنیتی هرگونه تحرک گروهک های تروریستی خنثی شد به گونه ای که هیچ مشکل امنیتی در کشور وجود نداشت.

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس دکتر "علاءالدین بروجردی" نیز به نیروی انتظامی برای برقراری نظم و امنیت شایسته انتخابات کارت صد آفرین داد و اقدامات ناجا را شایسته تقدیر دانست.

"سید حسین نقوی حسینی" در خصوص روند برگزاری انتخابات اظهار کرد: مردم با حضور پرشوردر انتخابات، مانور اقتدار ملی دادند و دموکراسی خود را به رخ جهان کشیدند.

وی افزود: طی روند رای گیری نیروی انتظامی تمام تلاش خود را برای تامین امنیت انتخابات انجام داد به طوری که ما شاهد هیچ گونه تنش در هیچ حوزه انتخاباتی، حتی در زمان برگزاری جشن پیروزی نبوده ایم.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: لازم می دانم که از تمامی نیروهای سبز پوش انتظامی در اقصی نقاط کشور برای برقراری انتخاباتی گرم و آرام تشکر کنم.

گفتنی است؛ "مصطفی کواکبیان" عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی نیز در این خصوص تاکید کرد: امنیت و مدیریت صحیح انتخابات را مدیون دستگاه های اطلاعاتی و نیروی انتظامی هستیم.

وی ادامه داد: با وجود حضور ۴۲ میلیون نفری مردم در انتخابات، یک شکوه به یاد ماندنی خلق شد که باید از نیروی انتظامی در برقراری این امنیت تشکر ویژه داشته باشیم.

"محمد رضا تابش" عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی نیز با بیان اینکه نیروی انتظامی از "مردمی ترین" و "مقتدر ترین" سازمان ها است، گفت: علی رغم تنگناهای معیشتی که این قشر با آن رو به رو هستند اما تحت هر شرایطی، مقتدرانه در حفظ امنیت کشور مخصوصا امنیت انتخابات عمل می کنند.

آری !انتخابات در نظم، آرامش و امنیت برگزار شد ... نیروی انتظامی در تامین امنیت انتخابات هوشیارانه، مقتدرانه و با آمادگی کامل ظاهر شد و حضور انقلابی و هوشمندانه در عرصه انتخابات را برای حفظ و صیانت از آراء مردم را به خوبی به نمایش گذاشت، این حضور از عاشقی، غیرت دینی و ملی پلیس برای حفظ اقتدار نظام اسلامی حکایت دارد ... و افتخاری بالاتر از ابراز رضایت فرمانده کل قوا از عملکرد ناجا در روند برگزاری و تامین امنیت انتخابات برای نیروی انتظامی به عنوان حافظ اصلی امنیت انتخابات وجود ندارد ...

سبز پوشان امنیت آفرین به مانند جان بر کفان هشت سال دفاع مقدس ایستاده و سرو قامتند ...چون همیشه، خوش درخشیدند...

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار