معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش رودان به پانا خبر داد:
راهیابی ۶ طرح برتر تدریس رودان به جشنواره الگوهای برتر تدریس هرمزگان
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش رودان از راهیابی ۶ طرح برتر تدریس به مرحله اجرای جشنواره الگوهای برتر تدریس دوره ابتدایی استان خبر داد.
محمد محسنی در گفت و گو با خبرنگار پانا هرمزگان، ضمن قدردانی از زحمات و عملکرد هیئت داوران در بازبینی طرح های ارسال شده به دبیرخانه شهرستانی جشنواره الگوهای برتر تدریس گفت: طی سه ماه گذشته با برگزاری کارگاه ها آموزشی تخصصی با حضور رابطین طراحی آموزشی ، طرح توجیه و ترغیب رابطین مدارس جهت حضور فعال آموزگاران تمامی پایه ها و مربیان پیش دبستانی ها در دستور کار قرار گرفت، که در نهایت شاهد دریافت ۲۰۰طرح آموزشی تربیتی از سوی آموزگاران و مربیان پیش دبستانی بودیم.
وی از برگزاری ۳ کارگاه آموزشی یک روزه در خصوص تولید محتوای آموزشی در سه ماهه گذشته خبر داد و در ادامه افزود: در مرحله شهرستانی این جشنواره از بین ۴۰ طرح اجرا شده، از هر پایه درسی ۳ طرح و در مجموع ۱۸ طرح ابتدایی و ۶ طرح پیش دبستانی جهت اجرا به مرحله قطبی مرکز استان راه یافتند.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش رودان عنوان کرد: در مرحله نخست جشنواره استانی ۶ طرح از شهرستان رودان مجوز اجرا بعنوان نماینده شهرستان رودان در جشنواره الگوهای برتر تدریس را به دست آوردند.
محسنی خاطر نشان کرد: نتایج مرحله پایانی جشنواره الگوهای برتر تدریس که به میزبانی آموزش و پرورش ناحیه ۲ بندرعباس در حال برگزاری است تا ۱۷ اسفندماه ۹۵ اعلام، و طرح ها و نفرات برتر این جشنواره معرفی می شوند.
ارسال دیدگاه