تحقیقات علمی نشان داد
چیپس و بیسکویت ضریب هوشی را کاهش میدهد
خبرگزاری پانا:تحقیقات علمی حاکی است مصرف چیپس و بیسکویت میزان ضریب هوشی کودکان را کاهش میدهد.
به گزارش خبرگزاری پانا، به نقل از نشریه اپیدمیولوژی اروپا، محققان استرالیایی در جریان تحقیقات علمی خود به نتایج جدید و خطرناکی درباره مواد غذایی و شیرینیهای صنعتی و تأثیر آن بر کودکان رسیدند که در دوره معاصر مصرف این مواد غذایی به طرز هولناکی افزایش یافته است.این تحقیقات حاکی است: کودکانی که رژیم غذایی سالمی را در سنن اولیه دنبال میکنند چه بسا میانگین هوش آنها بیشتر از کودکانی است که به خوردن مواد غذایی صنعتی و ناسالم عادت کردهاند زیرا این مواد غذایی حاوی مقادیر زیادی چربیهای اشباع شده و شکر است.
این تحقیقات از بیش از ۷ هزار کودک انجام شد تا تأثیر رژیم غذایی بر میانگین هوش کودکان مورد بحث و بررسی قرار گیرد.محققان ارتباط بین عادتهای غذایی کودکان در شش و ۱۵ ماهگی و دو سالگی و میانگین ضریب هوشی آنها در هشت سالگی را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند.
این تحقیقات محققان استرالیایی دریافت: کودکانی که تا شش ماهگی از شیر مادر استفاده کرد و سپس یک رژیم غذایی سالم را از ۱۵ ماهگی تا دو سالگی به طور منظم دنبال کردند و در رژیم آنها برخی مواد غذایی مثل لوبیا، پنیر، سبزی و میوهها گنجانده شده بود، از میانگین ضرب هوشی بالاتری برخوردار بودند اما کودکانی که یک رژیم غذایی منظم مبتنی بر مواد غذایی ناسالم نظیر چیپس، بیسکویت، شکلات، شیرینیها و نوشیدنیهای گازدار را در طول دو سال اول زندگی خود دنبال میکردند، میانگین ضرب هوشی آنها در هشت سالگی پایینتر بود.
منبع :فارس
ارسال دیدگاه