دوستداران میراث فرهنگی، ثبت جهانی شهرزیرزمینی نوش آباد را پیگیری کنند

خبرگزاری پانا : شهردار نوش آباد گفت: ثبت جهانی مجموعه باستانی شهرزیرزمینی نوش آباد باید اولویت اول انجمن دوستدارا میراث فرهنگی و مفاخر این شهر باشد و با استفاده از تمام ظرفیت های قانونی آن را پیگیری کنند

کد مطلب: ۲۷۱۳۱۴
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش خبرگزاری پانا ،"علی اصغر شقایقی" در آیین معارفه هئیت مدیره جدید انجمن دوستداران آثار تاریخی نوش آباد افزود:شهرزیرزمینی کاپادوکیه ترکیه، نمونه خوبی برای مدیریت شهرزیرزمینی نوش آباد است و باید در یک فرصت مطالعاتی، مدیریت کاپادوکیه را الگو برداری کرد.
به گفته وی، همه بافت های تاریخی در یک شهر، را نمی توان حفظ کرد ولی باید آثار شاخص را به عنوان نماد فرهنگ و تمدن ایران اسلامی، نگهداری کرده و به آن افتخار کنیم.
وی اظهار داشت: انجمن دوستداران آثار تاریخی و شورای اسلامی شهر نوش آباد، دو سازمان مردم نهاد هستند که می توانند مسیر توسعه و پیشرفت را با جلب و جذب فکر و اندیشه شهروندان و نخبگان هموار کنند.
وی تاکید کرد: مدیریت های رسمی، تغییر می کند اما انجمن های مردم نهاد،در شهرها باقی می مانند و باید اختلاف نظرها را به نفع توسعه شهرصبورانه تحمل و مدیریت کنیم.
شقایقی گفت: هرچند اختلاف نظرها در جامعه انسانی قطعی است اما دامن زدن به این تفاوت دیدگاهها باعث معطل ماندن و مخدوش شدن برنامه های بلند مدت می شود.
عضو شورای اسلامی شهر نوش آباد گفت:تشکیل آیین معارفه هئیت مدیره انجمن دوستداران آثار تاریخی در سالن شورای شهر، حامل پیام روشنی برای همکاری دو نهاد مردمی است.
"ناصر محرابی" افزود: بقای سازمان های مردم نهاد به ایمان و عشقی است که اعضای آن به کارخود دارند و انشااله بتوانیم این مسیر را با همدلی و همکاری به درستی طی کنیم.
وی تصریح کرد: انجمن دوستداران آثار تاریخی و مفاخر نوش آباد، از جمله انجمن های فعال و شناخته شده در کشور است و این افتخاری برای همه شهروندان این شهر است.
وی اظهار داشت: نباید خود را محدود به تعداد آثار شناخته شده کنیم بلکه باید برای توسعه صنعت گردشگری به ویژه گردشگری مذهبی در نوش آباد با همه امکانات موجود تلاش کنیم.
مدیرعامل جدید انجمن دوستداران آثار تاریخی و مفاخر نوش آباد گفت: عضویت در سازمان های مردم نهاد ، نشانه بلوغ فکری، نوع دوستی و علاقه مندی برای مشارکت در توسعه و پیشرفت کشور است.
"حمید سقایی" افزود: فعالیت انجمن های مردم نهاد با پشتوانه دستگاههای دولتی و رسمی می تواند منجر به توسعه پایدار کشور می شود.
به گفته وی، فلسفه وجودی سازمان های مردم نهاد، به عنوان یک نهاد مستقل می تواند یک بازوی حمایتی دستگاه های اجرایی باشد و اهداف آنها را به طور غیررسمی پیگیری کند.
وی اظهار داشت: انجمن های مردمی، توسعه را از منظر خود تعریف می کنند و بحث تقابل با نهادهای دولتی نیست اما هرچه ارتباط متولیان رسمی با سازمان های مردم نهاد کم شود، اختلاف دیدگاهها بیشتر خواهد شد.
وی گفت: انجمن دوستداران آثار تاریخی و مفاخر نوش آباد در سال 1380 تشکیل شد و ماه جاری، ششمین دوره انتخابات هئیت مدیره برگزار شد که سعید آقایی، حمید انصاریفر،میثم حسان، امیر کدخدایی، سید محمد علوی، عباس غمخوار، یاسر نصیریفر و سید محمد مرکبی به عنوان اعضای هئیت مدیره برگزیده شدند.
سقایی افزود: تلاش برای شناسایی و کشف شهرسوخته، گسترش مطالعات علمی و دانشگاهی برای معرفی شهر زیرزمینی نوش آباد و پیگیری ثبت این مجموعه، از جمله برنامه های انجمن دوستداران آثار تاریخی و مفاخر نوش آباد در دوره جدید خواهد بود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار