مدیران شهری اول مهر به کدام مدارس رفتند؟

تهران (پانا) - اعضای شورای شهر تهران و شهردار تهران به مناسب اول مهر زنگ آغاز سال تحصیلی برخی از مدارس را به صدا درآوردند.

کد مطلب: ۱۴۰۶۳۸۸
لینک کوتاه کپی شد
مدیران شهری اول مهر به کدام مدارس رفتند؟

مهدی چمران، رئیس شورا اسلامی شهر تهران با حضور در دبیرستان البرز با بیان اینکه دشمن خواب های برای کشور عزیز ایران دیده است تصریح کرد: خواب های دشمن را با تحصیل و خوب درس خواندن نابود کنید همچنان که شهید چمران یکی از دانش آموختگان همین دبیرستان بود و در دفاع از کشور تمام همت خود را به کار گرفت و در کنار دیگر مدافعان کشور نگذاشت یک وجب از خاک پاک کشور به دست دشمن برسد و امروز یک‌ الگوی مناسب برای همه ما است.

وی در ادامه در جمع دانش آموختگان دبیرستان البرز با تبریک سال تحصیلی ۱۴۰۲ اظهار داشت: همچنان که نام این دبیرستان به نام البرز گذاشته شده است؛ به بلندای کوه البرز همت و کوشش در به دست آوردن علم، اهتمام داشته باشید تا روزی خود شما الگوی دیگر دانش آموختگان باشید.
چمران افزود: محمد علی مجتهدی گیلانی زمانی رئیس دبیرستان البرز بود و برای اعتلای نام این دبیرستان بسیار تلاش و کوشش کرد و یکی از منظم ترین مدارس متوسطه را در ایران اداره کرد و دانشمندان بزرگی در این دبیرستان تربیت شدند و نام این شخصیت تاریخی کشور را باید گرامی داشت.

وی در پایان اضافه کرد: زمانی یکی از نخست وزیران کشور می‌گفت ایران توانایی ساخت کوچکترین ابزار را ندارد چگونه می‌خواهیم نفت را در کشور ملی اعلام کنیم، ولی امروز نه تنها پالایشگاه های کشور به دست دانشمندان کشور ساخته می‌شود بلکه در کشور های دیگر هم در ساخت پالایشگاه افتخار آفرین هستند.

همچنین احمد صادقی به مجتمع آموزشی دخترانه شهید غیوری در منطقه 20 رفت.

احمد صادقی در این مراسم ضمن اشاره به تلاقی آغاز سال تحصیلی با شروع هفته دفاع مقدس گفت: در سال 1359 دشمن بعثی در همین ایام به خاک مقدس ما هجوم آورد اما مردمان غیور و شجاع ما هشت سال جانانه جنگیدند و از خاک مقدس میهنمان دفاع کردند و سرانجام نگذاشتند حتی یک وجب از خاک ما به دست دشمنان بیافتد و این یعنی پیروزی.

صادقی ادامه داد: امروز نیز شباهت هایی با آن دوران دارد؛ دانش آموزان همان رزمندگان هستند، مدرسه سنگرشان است و میدان مبارزه، مبارزه با جهل است. همانطور که می دانید بزرگترین دشمن انسان جهل و نادانی است.

عضو شورای اسلامی شهر تهران افزود: آن روزها رزمندگان لباس رزم بر تن کردند گرچه خیلی ها هم بودند که از پشت همین نیمکت ها به میدان جهاد شتافتند و امروز شما لباس علم آموزی و حجاب بر تن دارید، آن روزها رزمندگان سلاح بر دست داشتند و امروز شما قلم و کتاب بر دست دارید، آن روز فرماندهان دستورات نظامی را صادر و رزمندگان را هدایت می کردند و امروز معلمان و مدیران مدرسه هستند که شما را هدایت می کنند، پس می بینید که شباهت های شرایط امروز ما با آن روزگاران کم نیست و جا دارد از معلمانی که عاشقانه زحمت می کشند و مانند شمع می سوزند تا شما عزیزان در این مبارزه پیروز شوید تشکر و قدردانی کنیم.

صادقی در ادامه افزود: عزیزان من در سخنان ائمه ما بسیار به علم آموزی سفارش و توصیه شده و علم آموزی آنچنان اهمیت دارد که حتی در احادیث ذکر شده که مرکب اهل علم از خون شهید بالاتر است .

وی افزود: اما دانش آموزان عزیز به یاد داشته باشید در این مبارزه شما باید به علم و فناوری روز مسلط و مجهز شوید پس یکی از وظایف شما و نیز دستگاه آموزشی ما آموزش و فراگیری تکنولوژی و فناوری های روز است. اگر در جنگ مجهز و مسلط به تکنولوژی نباشیم یعنی بهترین اسلحه را در اختیار نخواهیم داشت و درصد پیروزمان بسیار افت می کند.

صادقی با یاد آوری یاد و نام آیت الله غیوری بنیان گذار این مرکز آموزشی گفت: باید به خودمان ببالیم که چنین عالمان و بزرگانی وجود داشته اند که هدفشان ایجاد نهاد علم و دانش بوده است.

عضو شورای اسلامی شهر تهران همچنین با یاد آوری شهادت امام حسن عسگری(ع) و آغاز امامت امام زمان (عج) گفت: امام زمان(عج) امام حاضر و و زنده ما هستند و ما باید به امام زمان خود قول دهیم که در مبارزه علیه جهل و نادانی استوار هستیم و همچون رزمندگان هشت سال دفاع مقدس و شهدای جنگ تحمیلی که این مجتمع آموزشی مبترک به نام این شهیدان است نباید لحظه ای تردید در خود راه دهیم. جهل و نادانی هویت فکر و عقیده ما را از بین خواهد برد پس در این مبارزه باید ثابت قدم باشیم.

همچنین سیزدهمین مراسم زنگ دانش‌آموز شهید با حضور علیرضا زاکانی شهردار تهران، معاونین وزیر آموزش و پرورش، خانواده‌های معظم شهدا و دانش آموزان دختر و پسر مدارس شهر تهران در گلزار شهدای بهشت زهرا (س) برگزار شد. در این مراسم زاکانی با اشاره به نقش ممتاز دانش آموزان در آینده کشورمان گفت:‌ آینده هر کشوری را می‌توان از وضعیتی که دانش آموزان کشورها در آن قرار دارند ترسیم کرد. با این اوصاف امروز نیز آنچه در متن مدارس ما می گذرد آینده کشور را رقم می‌زند.

وی از جوانان و نوجوانان به عنوان یکی از محورهای حرکت جامعه در مقابله با استکبار یاد کرد و افزود: در عالم نوجوانی شاید سخت باشد، انسان دست به انتخاب‌های بزرگ بزند و در جایگاهی بایستد که جایگاه مردان و بزرگان است. با این اوصاف دانش‌آموزان ما نشان دادند، قابلیت این را دارند در نقطه‌ای بایستند که محل اتکای کشور برای مقابله با بیگانگان است.

شهردار تهران بر لزوم تقویت بُعد معنوی و الهی، جسمی و توان ظاهری، شناختی، علمی و مهارتی در دانش آموزان تاکید کرد و گفت: تقویت بُعد شناختی موجب افزایش بصیرت و آگاهی در دانش‌آموزان می‌شود و تقویت بعد علمی نیز سبب خواهد شد تا دانش‌آموزان علم و دانش را کسب کنند و در موقعیتی قرار بگیرند که به پرچمدار علمی کشور تبدیل شوند.

وی با بیان اینکه تقویت بعد مهارتی و ارتباطی، دانش آموزان را به عناصری اجتماعی تبدیل می‌کند و آنها را از یک انسان منفعل به یک انسان فعال مبدل می‌سازد، تصریح کرد: دانش آموزان ما در دوران دفاع مقدس برای تقویت ابعاد معنوی و الهی، جسمی، شناختی،علمی و مهارتی خود تلاش می‌کردند به گونه‌ای که در آن برهه هر چیزی ما را به سمت خداوند و بندگی او سوق می‌داد.

شهردار تهران گفت:‌ امیدواریم دانش آموزان ما با پیوستگی به خداوند، اصلاح نفس، توانمندی جسمی، مهارت‌آموزی و شناخت از دشمن به یک عنصر موثر تبدیل شوند و آینده کشور را بسازند. دانش آموزان ما باید بتوانند جای خود را دربین خطوط و صفوف خدمتگذران ایران عزیز باز کنند تا جمهوری اسلامی در آینده‌ای نه چندان دور سرآمد جهان شود.

زاکانی بیان کرد:‌ دانش آموزان ما زمانی که در دوران دفاع مقدس با معرفت و ایمان در مقام یک رزمنده نقش آفرینی می‌کردند بالتبع باطن سالم و صفای نوجوانی مسیربندگی خدا را بیش از دیگران و با سرعت بالاتری طی می‌کردند.

وی با بیان اینکه شناخت دشمن و تفکیک او از دوست پایه اصلی حضور دانش آموزان در عرصه دفاع مقدس بود، اظهار کرد: دانش آموزان در دوران دفاع مقدس ابتدائیات را با معرفت شروع می‌کردند و با قابلیت و قدرت جسمانی کار خود را استمرار می‌بخشیدند و در ادامه مسیر با شناخت دوست و دشمن، بالاترین شناخت و معرفت را نسبت به حق و باطل پیدا می‌کردند و بر این اساس در جبهه حق بها ایستادگی می‌پرداختند.

شهردار تهران با اشاره به اینکه پذیرش مسئولیت‌های اجتماعی و تلاش در جهت پرچمداری و حق‌مداری و همچنین درس آموزی و کسب علم در متن سختی‌ها بخشی از ویژگی‌های دانش آموزان در دوران دفاع مقدس بود؛ گفت: ‌شرایط امروز کشورمان با دوران دفاع مقدس متفاوت است. به گونه‌ای که امروز دانش‌آموزان ما برای کسب علم و دانش زیر موشک‌باران دشمن نیستند و برخلاف گذشته امروز درکشور برخورداری وجود دارد.

وی با بیان اینکه امروز دانش آموزان ما باید مسیر علم‌آموزی و رشد را با تلاش، کوشش و همت مضاعف طی کنند، افزود: سطح ذهنی مردم و نوجوانان ایران در یک سطح قابل قبولی در جهان قرار دارد، لذا کوشش دانش آموزان در مسیر علم آموزی ثمرات بسیار بالایی برای کشور خواهد داشت.

زاکانی بیان کرد:‌ ما امروز در کنار هم جمع شده‌ایم تا ضمن پاسداشت و بزرگداشت یاد و خاطره شهیدان سال تحصیلی جدید را با نام و یاد این عزیزان آغاز کنیم و زنگ نوجوانی و شهادت و تلفیق آن با درس‌آموزی و علم‌اندوزی را در کنار بزرگترین مامن شهیدان درگلزار شهداء بهشت زهرا(س) بنوازیم.

در این مراسم زنگ دانش آموز شهید در جوار مزار شهید حسین فهمیده در قطعه ۲۴ گلزار شهداء نواخته شد. همچنین تجلیل از خانواده‌های معظم شهدا، شعر خوانی توسط احمد بابایی شاعر آیینی کشورمان، اجرای برنامه توسط گروه سرود نورالهدی، رونمایی از کتاب تازه شهدای تفحص شده در شلمچه با عنوان «گمشده ای که پیدا بود» و تجلیل از شهردار تهران و مدیر عامل سازمان بهشت زهرا(س) توسط خانواده معظم شهدای ایرانی و شهدای تیپ فاطمیون به دلیل بهسازی قطعه ۵۰ گلزار شهدا از دیگر بخش های این مراسم بود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار