‍ برابر توافق چهار جانبه صورت می‌گیرد؛

پایش و آنالیز مواد غذایی عرضه شده در میادین میوه و تره‌بار

تهران (پانا) - در راستای تحقق اهداف توسعه پایدار شهری و پیرو تفاهم‌نامه منعقده شهرداری تهران با دانشگاه تهران ، همکاری چهارجانبه فی مابین اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران، سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران، دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران، و پارک علم و فناوری دانشگاه تهران صورت خواهد گرفت.

کد مطلب: ۱۳۸۹۱۷۸
لینک کوتاه کپی شد
پایش و آنالیز مواد غذایی عرضه شده در میادین میوه و تره‌بار

به گزارش روابط عمومی اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران، براساس این توافقنامه نمونه برداری مواد غذایی میادین میوه و تره بار (شامل میوه جات، سبزیجات و مواد پروتئینی) توسط پارک علم و فناوری و آنالیز مواد مذکور توسط آزمایشگاه جامع محیط زیست دانشکده محیط ‌زیست (به‌عنوان کاملترین آزمایشگاه تخصصی محیط زیست کشور) انجام می‌شود.

در این جلسه«حلیا سادات حسینی شکرابی» مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با بیان توانمندیهای این اداره کل به عنوان ناظر، این همکاری را اقدامی کاربردی و سازنده در جهت تقویت سازوکار نظارتی و پایش محیط زیست مطابق ضوابط و استاندارهای جاری کشور دانست.

فصاحت مدیر کل سازمان میادین میوه وتره بار شهرداری تهران هدف اصلی همکاری را آخرین اطلاعات روز در خصوص پایش سلامت مواد پروتئینی و فرآورده‌های کشاورزی عرضه شده در میادین میوه و تره‌بار بیان کرد.

همچنین علیرضا نورپور، رئیس دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران افزود: این اقدام ماندگارترین اقدام اجرایی جامع آزمایشگاهی محیط زیست کل کشور است.

بنابراین این توافق ارائه خدمات آزمایشگاهی محیط زیست، انجام پایش مستمر آلاینده‌های محیط زیستی(شامل آنالیز و پایش سبزیجات، میوه‌ها و صیفی‌جات و نیز کالاهای پروتئینی)، ارائه مشاوره های فنی در زمینه مدیریت پسماندهای محیطی و HSEدر میادین میوه و تره بار و ارائه گزارش‌های مستمر توسط دانشکده صورت می‌گیرد.

این توافق‌نامه براساس مصوبه شورای شهر تهران مبنی بر ضرورت پایش و آنالیز مواد غذایی عرضه شده در میادین میوه و تره بار است که با تعامل نزدیک دانشگاه تهران و شهرداری تهران در تیرماه سال جاری عملیاتی شد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار