مدودف: هیچ کس جنگ نمی‌خواهد اما تهدید رویارویی هسته‌ای وجود دارد

تهران (پانا) - معاون رئیس شورای امنیت روسیه گفت تهدید رویارویی هسته‌ای همیشه وجود دارد؛ حتی وقتی هیچ‌کس جنگ نمی‌خواهد بنابراین باید سیاست مسئولانه‌ای اتخاذ شود.

کد مطلب: ۱۲۶۶۴۲۹
لینک کوتاه کپی شد
مدودف: هیچ کس جنگ نمی‌خواهد اما تهدید رویارویی هسته‌ای وجود دارد

به گزارش ایرنا، مدودف اظهار داشت: تهدید (رویارویی هسته‌ای) همیشه وجود دارد. هیچ کس جنگ نمی‌خواد و جنگ هسته‌ای هم قطعا کسی نمی‌خواهد که تهدیدی علیه موجودیت تمدن‌ بشری است.

وی با اشاره به اظهارات تحلیلگران سیاسی مبنی بر جلوگیری از بسیاری رویارویی های نظامی در قرن های ۲۰ و ۲۱ به دلیل توسعه تسلیحات هسته ای گفت: این برداشت درست و در واقع همینطور است.

رئیس‌جمهوری اسبق روسیه اظهار داشت: تسلیحات هسته‌ای سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) توانایی هدف‌گیری تجهیزات روسیه را دارند و کلاهک های هسته ای روسیه نیز به سمت اهدافی در اروپا و امریکا تنظیم شده‌اند بنابراین باید سیاست مسئولانه‌ای را دنبال کنیم.

وی تصریح کرد: شرایط فعلی از وضعیت در زمان جنگ سرد بدتر است، زیرا طرف های روسیه در آن زمان قصد نداشتند شرایط را به نقطه انفجار برسانند و صنایع، کشاورزی و شخصیت های روسیه را تحریم نکردند.

وی اشاره کرد که اگر رهبری روسیه قصد داشت موضع غیرمسئولانه‌ای را پیش بگیرد، از پیمان راهبردی کاهش تسلیحات هسته ای (استارت) خارج می شد؛ در حالیکه افرادی که آن را امضا کرده اند نیز اکنون در فهرست تحریم‌های غرب قرار دارند.

مدودف در مورد وضعیت اقتصادی روسیه نیز با اشاره به وضعیت بدتر در جریان رکود اقتصادی سال ۱۹۹۸ گفت: همه اتفاقات فعلی در واقع جنگ اقتصادی علیه روسیه است. آنها (غرب) جنگ اقتصادی علیه روسیه اعلام کردند و برای این جنگ از قانونی پیروی نمی‌کنند.

وی ادامه داد که جنگ اقتصادی بدون هیچ ضابطه ای به تخریب نظم اقتصاد جهانی منجر خواهد شد. همچنین پاسخی هم‌سنگ از سوی روسیه را دربر خواهد داشت.

معاون شورای امنیت روسیه گفت: روسیه نمی‌تواند به هیچ کشوری متکی باشد بنابراین مقامات مسکو باید موضوع را خود در زمینه مسائل صنعتی و دیگر حوزه‌ها حل کنند.

وی گفت: ما گروه ۲۰ را تشکیل دادیم، آنها امروز می‌گویند روسیه را از گروه ۲۰ اخراج کنیم. اما من به یاد می آورم چطور گروه ۲۰ مقابل چشمان من متولد شد، این تصمیم ها با یکدیگر گرفته شد. ابتدا جرج بوش و بعد باراک اوباما، روسای جمهوری آمریکا به ترتیب از سال ۲۰۰۱ تا ۲۰۱۶، در آن حضور داشتند. همه خوشحال بودند که نمایندگانی از کشورهای مختلف از روسیه، چین، آمریکا و هند کنار هم می نشینند.

وی در مورد احتمال خروج روسیه از گروه ۲۰ نیز توضیح داد: روسیه را نمی‌توان از گروه ۲۰ اخراج کرد زیرا این گروه بر اساس توافق نظر جمعی شکل گرفته است. گروه ۷ نیز دیگر بعد از تعلیق روسیه در آن اهمیتی ندارد اما گروه ۲۰ متفاوت است همانطور که به روسیه کمک کرد بر بحران اقتصادی ۲۰۰۸ فائق آید.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار