محصول تربیت تعلیم اسلامی، دانشآموز طراز انقلاب اسلامی است
بوشهر(پانا)_ مدیر کل آموزش و پرورش استان بوشهر گفت محصول تربیت تعلیم اسلامی ، دانشآموز طراز انقلاب اسلامی است.

علی موحدی در گفتگو با پانا اظهار کرد: دانش آموز تراز انقلاب اسلامی هویت دینی دارد که برای تحقق و هدف های عالی تلاش می کند .
موحدی گفت: با توجه به سند تحول بنیادین در خصوص حیات طیبه برداشتن گام های موثر در راستای تحقق ساحت های شش گانه در سند تحول بنیادین است .
موحدی تصریح کرد: به فعل در آوردن استعداد های بالقوه دانش آموزان کار مدیران ، معلمان ، مربیان و مشاوران است تا با شیوه های نوین تربیتی انسانهای مومن ، متقی و مجاهد در ایران اسلامی رشد کنند و آگاهانه با جنگ نرم دشمنان مبارزه کنند .
او تاکید کرد: طرح دانش آموز تراز انقلاب اسلامی با پشتگار برنامه ریزان معاونت پرورشی اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر صورت گرفته است .
مدیر کل آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: در اجرای طرح دانش آموز تراز انقلاب اسلامی در سال اول ۱۰۲ دانش آموز برگزیده به دبیرخانه استانی معرفی شده اند . پس از بررسی مستندات و فرم های تکمیل شده ۲۵ دانش آموز تراز انقلاب اسلامی به عنوان دانش آموز تراز استانی ۳۷ دانش آموز در تراز شهرستانها و مناطق و ۴۵ دانش آموز برگزیده در تراز مدرسه معرفی شده اند .
موحدی تصریح کرد: امروز در گردهمایی دانش آموزان تراز انقلاب اسلامی از ۲۵ دانش آموز برتر تجلیل شد .
ارسال دیدگاه