ادامه ماجرای حذف سکانس «هاشمی رفسنجانی» درفیلم منصور

تهران (پانا) - بعد از اظهار نظر کارگردان و تهیه‌کننده فیلم «منصور» و پسر هاشمی رفسنجانی درباره حذفیات فیلم »منصور» امروز «مهدی مطهر» مدیرتولید فیلم سینمایی «منصور» نیزعنوان کرد که حذف سکانس هاشمی رفسنجانی درفیلم منصور خودخواسته بو.

کد مطلب: ۱۲۳۵۲۹۵
لینک کوتاه کپی شد
ادامه ماجرای حذف سکانس «هاشمی رفسنجانی» درفیلم منصور

مدتی قبل در خبرگزاری پانا به بررسی ماجرای حذفیات فیلم «منصور» و شایعه درخواست خانواده «هاشمی رفسنجانی» برای حذف سکانس های حضور آیت الله هاشمی در این فیلم پرداخته شد و در گفت و گو با پانا نظر کارگردان، تهیه‌کننده فیلم «منصور» و محسن هاشمی رفسنجانی از حذفیات فیلم «منصور» روایت شد.

امروز «مهدی مطهر» مدیرتولید فیلم سینمایی «منصور» در برنامه انتهای الوند که از شبکه دوم سیما پخش شد، عنوان کرد که حذف سکانس هاشمی رفسنجانی درفیلم منصور خودخواسته بود و نمی خواستیم دچار حاشیه شویم.
مهدی مطهر در این برنامه اظهار کرد: دومین نفری بودم که به فیلم منصور اضافه شدم. سیاوش سرمدی قرار بود پیش از این مستندی را درباره شهید ستاری آماده کند و به حدی متریال درباره این شهید زیاد بود تصمیم گرفتیم اثر به فیلم سینمایی شود.
وی ادامه داد: فیلمنامه اولیه این کار حجیم تر از این چیزی است که امروز می بینیم. نکته جذاب این اثر آن بود که قرار شد به بخشی از زندگی یک شهید بپردازیم و به ماجرای شهادت وی اشاره نشود.

همکاری «سورنا ستاری» با پروژه منصور خیلی خوب بود
این تهیه کننده سینمای مستند یادآور شد: مقطعی را انتخاب کردیم و در نهایت به فیلمی تبدیل شد که امروز با استقبال مخاطبان روبرو شده است.
مطهر توضیح داد: درباره خیلی از قهرمانان ملی، مخاطب پس می زند زیرا فیلم تبدیل به اثری شعاری می شود. این اتفاق دلایل مختلفی دارد و گاهی خانواده ها مانع می شوند تا چهره ای واقعی از قهرمان به تصویر کشیده شود و گاه اجازه داده نمی شود گروه سازنده اثر را دراماتیزه کند. در پروژه منصور اتفاقی نادر افتاد و خانواده شهید ستاری همکاری بسیار خوبی با ما داشتند و بخصوص سورنا ستاری با اثر بسیار همراه بود.
وی ادامه داد: سورنا ستاری تصمیمی جسورانه گرفت و قبل از جشنواره اثر را ندید و گفت می ترسم فیلم را ببینم و درباره آن اعمال نظر کنم. در ادامه برای اکران مردمی نیز نکاتی از سوی سورنا ستاری اشاره شد که به سود فیلم بود و من چنین تجربه ای را نداشتم.

گاهی خانواده قهرمانان مانع می شوند تا دست فیلمساز برای پرداخت به اثر باز باشد
مدیر تولید منصور تاکید کرد: بسیاری از مواقع خانواده قهرمانان مانع می شوند تا دست فیلمساز برای پرداخت به اثر باز باشد.
مطهر اظهار کرد: محسن قصابیان روزی از روزهای فیلمبرداری باید لباس غیرنظامی می پوشید و آنروز سورنا ستاری به پروژه سر زد. از قصابیان خواستم لباس نظامی را بپوشد و وی پس از پوشیدن لباس، روبروی سورنا قرار گرفت و من شوک و بهت را در چهره وی دیدم چراکه خیلی شبیه پدر شده بود.
وی ادامه داد: بخش هایی از حذفیات اثر خودخواسته بود و ماجرای ممیزی در کار نبود اما اثر نسبت به نسخه جشنواره فیلم فجر 14 دقیقه کوتاهتر و ریتم کار بهتر شد. سکانس معروف شهید ستاری و مرحوم هاشمی رفسنجانی مربوط به برهه ای است که توضیح می دهد در چه دوره ای هستیم اما مجموعه ای از دلایل ما را به این نتیجه رساند که این سکانس را حذف کنیم.
این مدیر تولید افزود: کسی ما را مجبور به حذف سکانس های مربوط به هاشمی رفسنجانی از فیلم منصور نکرد و دوست نداشتیم حاشیه گریبانگیر اثر شود.

نزدیک 5 میلیارد و 500 میلیون تومان برای این اثر در سال 98 هزینه کردیم
مطهر گفت: برخی فیلم هایی که دوست داشتم آثاری است که زندگی فیلم پس از تماشا، در ذهن مخاطب آغاز شود. معتقدم منصور از آن دست آثاری بود که وقتی تمام می شود مخاطب را درگیر سوالات متعدد می کند.
وی ادامه داد: ایا همه چیز درباره جنگ بر وفق مراد بوده و ایا همه کسانی که به اصطلاح مقابل منصور نقش ضد قهرمان را ایفا می کنند افراد نفوذی بودند؟ یا اینها تجربیات زیست مختلف داشتند و اختلاف نظر در میان بوده است؟ اینها مسائلی است که می توان در آثار روایت شود.
مدیرتولید فیلم منصور یادآور شد: می گویند ما امکانات زیادی داشتیم و بودجه مناسبی داشتیم. این خوب است که مخاطب تصور کند با یک پروزه عظیم روبرو است و ما کم نگذاشتیم اما به لحاظ بودجه، اوج تهیه کننده اثر بود و اگر نیروی هوایی ارتش پای کار نمی آمد قطعا این پروژه شکل نمی گرفت.
مطهر عنوان کرد: ما نزدیک 5 میلیارد و 500 میلیون تومان برای این اثر در سال 98 هزینه کردیم و سوم اسفند همزمان با اغاز دوره قرنطینه کرونا، فیلمبرداری اثر به پایان رسید.
وی ادامه داد: یک هلی کوپتر که بخواهد بپرد 12 میلیون هزینه دارد که ما این هزینه ها را نداشتیم و ارتش پای کار بود. معمولا دو سوم پروژه ها، صرف دستمزد بازیگران می شود اما به همت کیومرث مرادی و تلاش سیاوش سرمدی با طیف خوبی از بازیگران تئاتری روبرو شدیم.
این مدیر تولید توضیح داد: با توجه به وضعیت کرونایی از فروش اثر راضی هستیم. امروز از هر 100 فیلم که ساخته و اکران می شود شاید 2 اثر باشد که پول خود را در می آورد و 40 درصد از فروش به سرمایه گذار می رسد. اساسا این اتفاق رانتی است و اتفاقات مختلف در میان است. تا امروز حدود یک میلیارد و 500میلیون تومان است و در شهر علاوه بر فیلمیران که پخش کننده است عماریار برای توزیع در شهرستان ها کمک می کند و حتی فیلم در مساجد و بیمارستان ها نیز اکران می شود و اتفاقا گردش مالی هم دارد.
مطهر گفت: علاقه مند به تولید منصور 2 هستیم و می توان به این سمت رفت و ادامه کاراکتر یک قهرمان را تکرار کنیم و این شخصیت منصور ستاری به ما این ظرفیت را می دهد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار