با دفع کننده کرمهای انگلی بدن آشنا شوید
تهران (پانا) - مدیر مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه جوشانده لباشیر برای دفع کرمهای انگلی بدن انسان مؤثر است، گفت مخلوط آن با زنجبیل برای کاهش ورمهای روماتیسمی اثربخش است و عصاره برگ این گیاه برای ناراحتیهای زکامی موثر است.

بهگزارش ایسنا، حسین راغ آرا گفت: لباشیر که با نام شَتَر نیز شناخته میشود، گیاهی است که جوشانده آن برای دفع کرم های انگلی بدن انسان مؤثر است.
مدیر مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه جوشانده لباشیر قی آور است، افزود: مخلوط آن با زنجبیل برای کاهش ورم های روماتیسمی اثربخش است.
راغ ارا ادامه داد: عصاره برگ این گیاه برای ناراحتی های زکامی موثر است.
وی در مورد میزان مصرف این گیاه یادآور شد: از این گیاه بیشتر به صورت استعمال خارجی استفاده می شود.
مهندس راغ آرا در مورد میزان و نحوه مصرف این گیاه افزود: برای تهیه جوشانده استعمال خارجی از ۱۰-۲۰ گرم گیاه خشک در یک لیتر آب جوش استفاده می شود.
ارسال دیدگاه