ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر؛

رایگان شدن حمایت حقوقی از آمران امر به معروف و نهی از منکر

تبریز(پانا) - حجت‌الاسلام والمسلیمن محمدحسن نستوهی در جلسه ستاداحیای امر به معروف و نهی از منکر شهرستان اهر با گلایه از برخی مدیران دستگاههای اجرایی با آمران به معروف و ناهیان از منکر افزود: بعضاً شاهد برخورد با مجریان امر به معروف و نهی از منکر هستیم که باید متولیان امر در این زمینه آگاهی کافی داشته باشند که قانون‌گذار این امر را جرم تلقی کرده است.

کد مطلب: ۱۱۶۷۷۴۵
لینک کوتاه کپی شد
رایگان شدن حمایت حقوقی از آمران امر به معروف و نهی از منکر

دبیرستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر آذربایجان‌شرقی گفت: ستاد امر به معروف و نهی از منکر، دستگاه اجرایی و دولتی نیست بلکه محوریت این ستاد مردمی است و ستاد امر به معروف و نهی از منکر از اعتبارات و امکانات دولتی محروم است.

وی بابیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر؛ محل تسویه‌حساب‌های شخصی نیست، ابراز داشت: شاید قصد برخی از مجریان امر به معروف و نهی از منکر دلسوزی باشد، اما چون آموزش ندیده‌اند بعضاً دچار گرفتاری می‌شوند.

نستوهی بر لزوم مطالبه‌گری و تشکیل گروه مطالبه‌گری را جزو وظایف ستاد امر به معروف و نهی از منکر عنوان کرد و یادآور شد: با آگاهی‌بخشی و آموزش به آمران به معروف و ناهیان از منکر می‌تو‌انیم روحیه مطالبه گری که جزو معنویات مقام معظم رهبری است در جامعه ترویج دهیم.

دبیرستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان از تشکیل اداره حمایت حقوقی و معاضدت قضایی از آمران به معروف و ناهیان از منکر خبر داد، گفت: کسانی که در اجرای امر به معروف و نهی از منکر مورد تعرض ، غضب و ضرب و ستم قرار گرفته‌اند از سوی ستاد امر به معروف و نهی از منکر مورد حمایت حقوقی قرار و وکیل رایگان در اختیار آنها خواهد بود.

وی همچنین از اجرای طرح امر به معروف و نهی از منکر در مدارس آذربایجان‌شرقی خبر داد، و افزود : تنها راهی که می‌توانیم امر به معروف و نهی از منکر را در جامعه احیاء کنیم، بایستی از مدارس و آموزش و پرورش شروع کنیم. و بایستی از محتوای آموزشی و کلیپ های تهیه شده در قسمت چند رسانه ای سایت ستاد احیاء در برنامه شاد بار گذاری و استفاده گردد.


آیت الله حاجی‌زاده امام جمعه و رئیس ستاد احیاء شهرستان اهر در جلسه این ستاد بر لزوم فعال‌سازی امر به معروف و نهی از منکر در تمامی بخش‌های دولتی و خصوصی تأکید کرد و گفت: امر به معروف و نهی از منکر در برخی ادارات و بخش‌های خصوصی انگار وجود ندارد و مورد کم‌توجهی قرار گرفته است.

امام جمعه اهر افزود: رعایت پروتکل‌های بهداشتی و استفاده از ماسک در شرایط فعلی؛ امر به معروف و نهی از منکر زمان است.

وی، تقویت بنیه‌های اعتقادی را زمینه‌ساز پر رنگ‌تر شدن امر به معروف و نهی از منکر دانست و بیان کرد: هر اندازه که در حوزه امر به معروف و نهی از منکر سرمایه‌گذاری کرده‌ایم همانقدر نیز بهره‌برداری نموده ایم ، در حالی که سرمایه‌گذاری در امر به معروف و نهی از منکر بسیار کم بوده است.

حاجی‌زاده با تأکید بر این‌که زمانی شهرستان اهر در حوزه اجرای دستورالعمل‌های امر به معروف و نهی از منکر جزو برترین‌های استان بود، خاطرنشان کرد: همه در احیای امر به معروف و نهی از منکر مسئول هستیم.

امام جمعه اهر یادآور شد: در تذکر لسانی امر به معروف و نهی از منکر؛ مهربانانه پیش برویم و در عین حال اخلاق و معرفت را رعایت کنیم، از طرفی امر به معروف و نهی از منکر تنها وظیفه نیروی انتظامی نیست که قبول مسئولیت نماید.

وی بابیان اینکه ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان اهر بایستی با برنامه مدون حرکت کند، تصریح کرد: باید بگوییم که از فلان نقطه به نقطه‌ای رسیده‌ایم و این نیازمند تدوین برنامه جامع برای ستاد امر به معروف و نهی از منکر است.

دبیر ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر آذربایجان‌شرقی در پایان این جلسه از دکتر محمد میرزاپور مدیر شبکه بهداشت و درمان، دکتر مسعود تربتی رئیس بیمارستان باقرالعلوم اهر، شهریار ممی‌خانی مسئول بخش آی‌سی‌یو و دبیر علمی ستاد مقابله با کرونا در بیمارستان باقرالعلوم اهر و مصطفی نصیرزاده پزشک مرکز غربال‌گری کرونا به خاطر فعالیت های شبانه روزی در امر مبارزه با کرونا تجلیل به عمل آورد و به ایشان تندیس ایثار اهدا کردند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار