افت و خیزهای اندک شاخص در معاملات این هفته بازار سرمایه

تهران (پانا)- شاخص کل بازار سرمایه این هفته افت وخیزهای اندکی داشت و اگرچه معاملات بازار با رشد 31 هزار واحدی در آغاز معاملات این هفته همراه بود اما در روزهای بعد افت و خیزهای اندکی را تجربه کرد به گونه‌ای که شاخص کل در روز چهارشنبه به عنوان آخرین روز معاملاتی این هفته به عدد یک میلیون و ۴۴۷ هزار واحد رسید.

کد مطلب: ۱۱۴۹۳۰۷
لینک کوتاه کپی شد
افت و خیزهای اندک شاخص در معاملات این هفته بازار سرمایه

برخی کارشناسان بورسی معتقدند روند نزولی ایجاد شده در بازار موج اصلاحی بود، هر چند این موج زمان‌بر بود اما باعث ایجاد رونق خوبی در بازار در آینده نه چندان دور خواهد شد و به گفته آنها امیدواری‌ها به آینده مثبت بورس افزایش یافته است.

رشد 31 هزار واحدی شاخص در معاملات روز شنبه

شاخص بورس در جریان معاملات روز شنبه 29 آذر 99 بازار سرمایه با ثبت رشد ۳۱هزار و ۵۲۷واحدی، در ارتفاع یک ‌میلیون و ۴۴۴هزار واحد قرار گرفت.

در جریان دادوستدهای روز شنبه 29 آذر 99 بازار سرمایه بیش از 11میلیارد و 661میلیون سهم و حق‌تقدم به‌ارزشی بالغ بر 12هزار و 132میلیارد تومان در بیش از یک میلیون و 482هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با رشد 31هزار و 527واحدی در ارتفاع یک‌میلیون و 444هزار و 887واحد قرار گرفت.

بیشترین اثر مثبت بر دماسنج بازار سهام در روز شنبه به نام نمادهای معاملاتی ملی صنایع مس ایران، فولاد مبارکه اصفهان و صنایع پتروشیمی خلیج فارس شد و در مقابل شرکت‌های پالایش نفت اصفهان، بانک پارسیان و پالایش نفت بندرعباس با افت خود مانع افزایش بیشتر نماگر بازار سهام شدند.

شاخص‌های اصلی بازار سرمایه هم روزی مثبت را پشت‌سر گذاشتند؛ به‌طوری که شاخص قیمت (وزنی ــ ارزشی) 8238واحد، کل (هم‌وزن) 8840واحد، قیمت (هم‌وزن) 5787واحد، آزاد شناور 37590واحد و شاخص‌های‌ بازار اول و دوم 21766 و 68347 رشد کردند.

بر اساس این گزارش، در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله 2میلیارد و 772میلیون ورقه به‌ارزش 5هزار و 218میلیارد تومان در 709هزار نوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) 523واحد رشد کرد و در ارتفاع 19هزار و 437واحد قرار گرفت.

بیشترین اثر مثبت بر شاخص فرابورس به نام نمادهای معاملاتی پلیمر آریا ساسول، پتروشیمی مارون و هلدینگ صنایع معدنی خاورمیانه شد و در مقابل شرکت‌های صنایع ماشین‌های اداری ایران، پالایش نفت لاوان و نیروگاه زاگرس کوثر بیشترین اثر منفی را بر این شاخص به نام خود ثبت کردند.

شاخص بورس روز یک شنبه 5 هزار واحد افت کرد

شاخص بورس در جریان دادوستدهای روز یک شنبه 30 آذر 99 بازار سرمایه بیش از ۵هزار واحد افت کرد و در ارتفاع یک میلیون و ۴۳۹ هزار واحد قرار گرفت.

در جریان دادوستدهای روز یک شنبه بازار سرمایه تعداد 9میلیارد و 740میلیون سهم و حق‌تقدم به‌‌ارزش 11هزار و 340میلیارد تومان در یک میلیون و 446 هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با افت 5هزار و 870واحدی در ارتفاع یک میلیون و 439هزار و 54واحد قرار گرفت.

بیشترین اثر منفی بر افت دماسنج بازار سهام در روز یک شنبه به نام نمادهای پالایش نفت اصفهان، ایران خودرو و پالایش نفت تهران فارس شد و در مقابل نمادهای معاملاتی صنایع پتروشیمی خلیج فارس، فولاد خوزستان و ملی صنایع مس ایران با رشد خود مانع افت بیشتر شاخص بورس شدند.

در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله 2میلیارد و 994میلیون ورقه به‌ارزش 6هزار و 154میلیارد تومان در 741هزار نوبت، آیفکس 251واحد رشد کرد و در ارتفاع 19هزار و 688واحد قرار گرفت.

بیشترین اثر مثبت بر شاخص فرابورس به نام نمادهای معاملاتی پتروشیمی مارون، هلدینگ صنایع معدنی خاورمیانه و پتروشیمی زاگرس شد و در مقابل شرکت‌های مدیریت انرژی تابان هور، سرمایه‌گذاری مالی سپهر صادرات و صنایع ماشین‌های اداری ایران بیشترین اثر مثبت را بر این شاخص به نام خود ثبت کردند.

تداوم افت شاخص بورس در معاملات روز دوشنبه اول دی 99

شاخص کل در بازار بورس روز دو شنبه اول دی 99 دو هزار ۷۰۸ واحد افت داشت که در نهایت این شاخص به عدد یک میلیون و ۴۳۶ هزار واحد رسید.بیش از ۹ میلیارد و ۸۰۰ میلیون سهم، حق تقدم و اوراق بهادار به ارزش ۱۰۷ هزار و ۳۰ میلیارد ریال داد و ستد شد.

همچنین شاخص کل (هم وزن) با چهار هزار و ۵۸۰ واحد افزایش به ۴۵۲ هزار و ۴۱۹ واحد و شاخص قیمت (هم وزن) با دو هزار و ۹۹۸ واحد رشد به ۲۹۶ هزار و ۱۴۳ واحد رسیدند.

شاخص بازار اول دو هزار و ۴۱۴ واحد و شاخص بازار دوم سه هزار و ۹۵۱ واحد کاهش داشتند.

علاوه بر این در بین تمامی نمادها، نماد فولاد خوزستان (فخوز) با ۸۹۲ واحد، گروه مپنا (رمپنا) با ۸۷۲ واحد، گسترش نفت و گاز پارسیان (پارسان) با ۳۵۱ واحد، گروه بهمن (خبهمن) با ۲۹۹ واحد، پتروشیمی بوعلی سینا (بوعلی) با ۲۴۰ واحد، سایر اشخص بورس انرژی (انرژی ۳) با ۲۳۰ واحد، خدمات انفورماتیک (رانفور) با ۲۱۸ واحد، تولیدی فولاد سپید فراب کویر (کویر) با ۲۰۸ واحد، بانک اقتصاد نوین (ونوین) و گروه دارویی برکت (برکت) با ۱۷۵ واحد بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص کل داشتند.

نماد سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا) با یک هزار و ۷۸۴ واحد، ایران خودرو (خودرو) با ۹۷۱ واحد، فولاد مبارکه اصفهان (فولاد) با ۹۳۲ واحد، پالایش نفت اصفهان (شپنا) با ۷۷۲ واحد، معدنی و صنعتی گل گهر (کگل) با ۷۳۷ واحد، نفت و گاز پتروشیمی تامین (کگل) با ۷۳۷ واحد، مخابرات ایران (اخابر) با ۶۳۹ واحد و کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران (حکشتی) با ۵۹۳ واحد با تاثیر منفی بر شاخص همراه بودند.

شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا)، پالایش نفت اصفهان (شپنا)، ایران خودرو (خودرو)، کاما (باما)، بانک تجارت (وتجارت )، ملی صنایع مس ایران (فملی) و سایپا (خساپا) درگروه نمادهای پربیننده قرار داشتند.

رشد بیش از 8 هزار واحدی شاخص کل در معاملات روز سه شنبه

شاخص بورس در جریان معاملات روز سه شنبه دوم دی 99 بازار سرمایه با ثبت رشد ۸هزار و ۴۹۶واحدی، در ارتفاع یک ‌میلیون و ۴۴۴هزار واحد قرار گرفت.

در جریان دادوستدهای روز سه شنبه دوم دی بازار سرمایه بیش از 11میلیارد و 277میلیون سهم و حق‌تقدم به‌ارزشی بالغ بر 12هزار و 277میلیارد تومان در بیش از یک میلیون و 624هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با رشد 8هزار و 496واحدی در ارتفاع یک‌میلیون و 444هزار و 889واحد قرار گرفت.

بیشترین اثر مثبت بر دماسنج بازار سهام در روز سه شنبه به نام نمادهای معاملاتی معدنی و صنعتی گل گهر، ایران خودرو و مخابرات شد و در مقابل شرکت‌های صنایع پتروشیمی خلیج فارس، ملی صنایع مس ایران و سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی با افت خود مانع افزایش بیشتر نماگر بازار سهام شدند.

شاخص‌های اصلی بازار سرمایه هم روزی مثبت را پشت‌سر گذاشتند؛ به‌طوری که شاخص قیمت (وزنی ــ ارزشی) 2220واحد، کل (هم‌وزن) 7965واحد، قیمت (هم‌وزن) 5214واحد، آزاد شناور 12373واحد و شاخص‌های‌ بازار اول و دوم 10887 و 702 واحد رشد کردند.

بر اساس این گزارش، در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله 3میلیارد و 379میلیون ورقه به‌ارزش 7هزار و 187میلیارد تومان در 874هزار نوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) 174واحد رشد کرد و در ارتفاع 20هزار و 119واحد قرار گرفت.

بیشترین اثر مثبت بر شاخص فرابورس به نام نمادهای معاملاتی بیمه پاسارگاد، پتروشیمی زاگرس و سنگ‌آهن گهر زمین شد و در مقابل شرکت‌های پلیمر آریا ساسول، پتروشیمی مارون و تولید نیروی برق دماوند بیشترین اثر منفی را بر این شاخص به نام خود ثبت کردند.

رشد بیش از 2 هزار واحدی شاخص بورس در روز چهارشنبه

شاخص کل در بازار بورس روز چهارشنبه سوم دی 99 دو هزار و ۸۷۴ واحد رشد داشت که در نهایت این شاخص به عدد یک میلیون و ۴۴۷ هزار واحد رسید.

در معاملات روز چهارشنبه 3 دی 99 بازار سرمایه بیش از ۱۱ میلیارد و ۴۵۱ میلیون سهم، حق تقدم و اوراق بهادار به ارزش ۱۳۱ هزار و ۹۶۷ میلیارد ریال داد و ستد شد.

همچنین شاخص کل (هم وزن) با هشت هزار و ۸۱ واحد افزایش به ۴۶۸ هزار و ۴۸۵ واحد و شاخص قیمت (هم وزن) با پنج هزار و ۲۸۹ واحد رشد به ۳۰۶ هزار و ۶۶۰ واحد رسیدند.

شاخص بازار اول دو هزار و ۶۵۳ واحد و شاخص بازار دوم سه هزار و ۸۶۲ واحد افزایش داشتند.

برپایه این گزارش روز چهارشنبه 3 دی نماد صنایع پتروشیمی خلیج فارس (فارس) با دو هزار و ۲۴ واحد، فولاد مبارکه اصفهان (فولاد) با یک هزار و ۱۵۸ واحد، شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا) با ۶۶۴ واحد، پالایش نفت اصفهان(شپنا) با ۵۹۳ واحد، ملی صنایع مس ایران (فملی) با ۵۵۴ واحد،فولاد خوزستان (فخوز) با ۴۷۸ واحد، شرکت سرمایه گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تامین (تاپیکو) با ۳۶۹ واحد، مخابرات ایران (اخابر) با ۳۶۲ واحد و پتروشیمی نوری (نوری) هم با ۳۴۶ واحد، تاثیر منفی بر شاخص گذاشتند.

شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا)، پالایش نفت اصفهان (شپنا)، ایران خودرو (خودرو)، سایپا (خساپا)، گسترش سرمایه گذاری ایران خودرو (خگستر) و بانک تجارت (وتجارت ) درگروه نمادهای پربیننده قرار داشتند.

گروه خودرو هم در معاملات روز چهارشنبه 3 دی 99 صدرنشین برترین گروه‌های صنعت شد و در این گروه سه میلیارد و ۳۴۰ میلیون برگه سهم به ارزش ۱۶ هزار و ۹۸۰ میلیارد ریال داد و ستد شد.

شاخص فرابورس نیز بیش از ۲۳ واحد افزایش داشت و بر روی کانال ۲۰ هزار و ۱۴۳ واحد ثابت ماند.همچنین در این بازار سه میلیارد و ۴۵۵ هزار برگه سهم به ارزش ۱۴۷ هزار و ۷۴۰ میلیارد ریال داد و ستد شد.

نمادهای صنعتی مینو (غصینو)، پتروشیمی زاگرس (زاگرس)، سنگ آهن گهرزمین (کگهر)، اعتباری ملل (وملل)، گروه سرمایه گذاری میراث فرهنگی (سمگا)، توسعه مولد نیروگاهی جهرم (بجهرم)، توکاریل (توریل)، صنایع ماشین های اداری اران (مادیرا)، نیروگاه زاگرس کوثر (بزاگرس)، بیمه دی (ودی) و ویتانا (غویتا) با تاثیر مثبت بر شاخص این بازار همراه بودند.

نمادهای بیمه پاسارگاد (بپاس)، فولاد هرمزگان جنوب (هرمز)، پتروشیمی مارون (مارون)، سهامی ذوب آهن اصفهان (ذوب)، بانک دی (دی)، شرکت آهن و فولاد ارفع (ارفع)، سرمایه گذاری مالی سپهر صادرات (وسپهر)، گروه توسعه مالی مهر آیندگان (ومهان)، مدیریت انرژی تابان هور (وهور) و فرابورس ایران (فرابورس) تاثیر منفی بر شاخص این بازار داشتند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار