برای پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا رطب و خرما را قبل از مصرف بشویید

بوشهر(پانا)- مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اعلام کرد برای پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا رطب و خرما را قبل از مصرف بشویید.

کد مطلب: ۱۱۱۶۳۹۵
لینک کوتاه کپی شد
برای پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا رطب و خرما را قبل از مصرف بشویید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، فریده نظری در خصوص نحوه خرید و نگهداری رطب و خرما در شرایط شیوع بیماری کرونا افزود: رطب و خرما را در بسته‌بندی‌های بهداشتی خریداری و از خرید انواع فله‌ای، بدون بسته‌بندی، فشرده و له‌شده خودداری کنید.
وی با بیان اینکه باید رطب و خرما را از مراکز معتبر، شناخته‌شده و بهداشتی خریداری کرد افزود: اگر رطب و خرمای تازه له‌شده در دمای محیط نگهداری شود چسبناک و نرم شده و مستعد آلودگی و انتقال عوامل آلوده‌کننده می‌شود.
نظری تاکید کرد: به سالم بودن بسته‌ بندی، دارا بودن مجوز سازمان غذا و دارو، تاریخ‌مصرف، تاریخ تولید و انقضا توجه کنید.
این کارشناس تغذیه، با هشدار نسبت به اینکه کیسه و جعبه مقوایی که برای بسته‌بندی محصول در نظر گرفته‌شده ممکن است آلوده به ویروس کرونا باشد اظهار کرد: بسته‌بندهای خرما را پس از بازگشت به منزل مانند سایر بسته‌های خریداری‌شده، قبل از استفاده به نحو مقتضی ضدعفونی کنید.
مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: قبل از مصرف ابتدا دانه‌های خرما را به‌طور مجزا با آب سالم بشویید. زیرا خرما از جمله خوراکی‌هایی است که باید پیش از مصرف شسته شود تا از آلودگی‌های احتمالی در زمان برداشت، بسته‌بندی و عرضه پاک شود.
این کارشناس بهداشتی تاکید کرد: از تماس مواد گندزدا مانند الکل و آب‌ژاول و ... با خرما به‌صورت مستقیم باید خودداری شود.
این مسئول بهداشتی در خصوص اقدام لازم برای سالم و بهداشتی کردن خرما در مواردی که از تمیز بودن خرما مطمئن نیستیم نیز گفت: اگر از تمیز بودن خرما مطمئن نیستید بهتر است قبل از مصرف، خرماها را درون ماکروفر یا هر وسیله گرماساز دیگر حرارت داده و سپس میل کنید. حرارت به میزان 70 درجه سلسیوس و به مدت 1 دقیقه باعث از بین رفتن ویروس می‌شود.
نظری اظهار کرد: حرارت دهی باید به‌گونه‌ای باشد که حرارت به همه نقاط خرما برسد. در صورتی‌که دسترسی به ماکروفر یا وسایل گرماساز دیگر مقدور نباشد، با گذاشتن خرما درون ظرف و حرارت دادن آن بر روی شعله ملایم از ایمن بودن خرما مطمئن شوید.
کارشناس ارشد علوم بهداشتی در تغذیه در پایان گفت‌: رطب باید در دمای یخچال و به‌ دور از گرمای محیط نگهداری شود، اما نگهداری خرمای خشک بیرون از یخچال و درون ظروف در بسته اشکالی ندارد. همچنین از مصرف زیاد خرما مثل سایر مواد قندی و شیرینی باید خودداری کرد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار