متخصص زنان و فلوشیپ ناباروری

امکان صاحب فرزند شدن زوجین درگیر سرطان وجود دارد

تهران (پانا) - متخصص زنان و فلوشیپ ناباروری، با اشاره به ارائه خدمات درمان ناباروری در بیمارستان طالقانی، گفت این خدمات در بالاترین سطح و کمترین هزینه به زوجین نابارور و سایر مراجعان ارائه می‌شود.

کد مطلب: ۱۰۰۷۳۰۳
لینک کوتاه کپی شد
امکان صاحب فرزند شدن زوجین درگیر سرطان وجود دارد

به گزارش دبیرخانه کنگره بین‌المللی چالش‌های بالینی در مامایی، زنان و نازایی، لیلا نظری با اشاره به سابقه ۱۰ ساله بیمارستان طالقانی در آموزش فلوشیپ ناباروری و آی وی اف، افزود: در این بیمارستان، از حدود ۲۰ سال قبل اقدامات تشخیصی و درمانی برای زوجین نابارور با حضور اساتید فوق تخصص که بیش از ۲۵ سال سابقه کار دارند، به صورت کامل و با تعرفه دولتی و طبق بسته‌ای که وزارت بهداشت ابلاغ کرده است، ارائه می‌شود.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، همچنین از ارائه خدمات درمانگاه‌های ویژه برای بیماری‌های زنان و زایمان در بیمارستان طالقانی خبر داد و گفت: بیماران در این درمانگاه‌ها تحت نظر پزشکان متخصص و فوق تخصص معاینه می‌شوند.

این متخصص زنان، به درمان بیماری تخمدان پلی کیستیک اشاره کرد و افزود: درمان این بیماران با همراهی متخصص زنان و نازایی، تغذیه و متخصص ورزشی پیگیری می‌شود.

وی به فعالیت درمانگاه حفظ باروری در بیمارستان طالقانی اشاره کرد و گفت: در این بیمارستان برای آن دسته از مردان و زنان مبتلا به سرطان که دوست دارند بعد از درمان بچه داشته باشند، خدماتی ارائه می‌شود که شامل حفظ و نگهداری تخمک، اسپرم و جنین این بیماران است.

این فلوشیپ ناباروری، ادامه داد: با توجه به اینکه بیماران مبتلا به سرطان بعد از درمان قادر به بچه‌دار شدن نیستند، می‌توانند از بانک تخمک یا اسپرم خودشان برای صاحب فرزند شدن استفاده کنند.

نظری، همچنین به ارائه خدمات درمانی به زنانی که دچار سقط مکرر و شکست مکرر لانه گزینی جنین هستند، اشاره کرد و گفت: درمان این بیماران با همکاری تیمی متخصص زنان و زایمان، ژنتیک، ایمونولوژی و…، انجام می‌شود.

به گفته وی، میزان موفقیت درمان آی وی اف در بیمارستان طالقانی مثل استانداردهای کشوری است. یعنی درمان با این روش، با ۴۰ درصد موفقیت همراه است.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار