مدیر آموزش و پرورش اردکان:

بیشترین تاثیرگذاری در مدارس از سوی خود دانش‌آموزان است

اردکان(پانا)- مدیر آموزش و پرورش شهرستان اردکان، در نشست با اعضای تشکل‌های دانش‌آموزی گفت: در این سال‌ها برای تاثیرگذاری راه‌های متفاوتی را امتحان کرده‌ایم، اما تجربه نشان داده‌است که بیشترین تاثیرگذاری را خود دانش‌آموزان بر روی دوستان خود دارند؛ و تشکل‌های دانش‌آموزی یکی از همین بسترهاست.

کد مطلب: ۱۶۵۹۱۳۱
لینک کوتاه کپی شد
بیشترین تاثیرگذاری در مدارس از سوی خود دانش‌آموزان است

به گزارش خبرنگار پانا، سیدعلی شاکر، مدیر آموزش و پرورش شهرستان اردکان، در نشست با اعضای تشکل‌های دانش‌آموزی گفت: در این سال‌ها برای تاثیرگذاری راه‌های متفاوتی را امتحان کرده‌ایم، اما تجربه نشان داده‌است که بیشترین تاثیرگذاری را خود دانش‌آموزان بر روی دوستان خود دارند؛ و تشکل‌های دانش‌آموزی یکی از همین بسترهاست.

وی در ادامه افزود: دهه فجر یکی از مناسبت‌هایی ست که می‌توان در آن کنشگری‌های بسیاری انجام داد و این تاثیرگذاری اگر از جانب خود دانش‌آموزان باشد، قطعا نتیجه بهتری خواهد داد و ما هم از ایده‌های شما حمایت خواهیم کرد.

در ادامه این جلسه، محمدرضا سرافرازی، رییس انجمن اسلامی اردکان و اکبر کارگر، رییس بسیج دانش‌آموزی، در رابطه با آگاه‌سازی دانش‌آموزان به گفت‌وگو پرداختند و روش‌هایی جهت ارائه بهتر دانش‌آموزان ارائه دادند.

در پایان این جلسه، دانش‌آموزان ایده‌های خود را در رابطه با دهه فجر بیان کردند و به گفت‌وگو پرداختند.

خبرنگار : هستی کمالی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار