رئیس اداره اطلاعرسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد خبر داد:
برگزاری پویش «به عشق ایران همه میآییم»
فراخوان ارسال تصاویر، کلیپ و آثار نقاشی از حضور فرهنگیان و دانشآموزان در راهپیمایی بزرگ ۲۲ بهمن
یاسوج (پانا) - رئیس اداره اطلاعرسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد از اجرای پویش رسانهای «به عشق ایران همه میآییم» خبر داد و گفت: فرهنگیان و دانشآموزان کهگیلویه وبویراحمدی، بار دیگر با حضور پرشور خود در راهپیمایی روز تاریخی ۲۲بهمن، جلوهای از اقتدار ایران اسلامی را به نمایش میگذارند.
سید ولی موسوی با گرامیداشت ۲۲ بهمن سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی اظهار کرد: یومالله ۲۲ بهمن نماد عزت، اقتدار، استقلال و وحدت ملت ایران و جلوهای روشن از پایبندی مردم به آرمانهای انقلاب اسلامی است.
وی افزود: فرهنگیان فرهیخته و دانشآموزان عزیز همواره در مقاطع حساس انقلاب اسلامی نقشآفرین بودهاند و حضور پرشور و آگاهانه آنان در راهپیمایی ۲۲ بهمن، جلوهای ماندگار از بصیرت، مسئولیتپذیری اجتماعی و عشق به ایران اسلامی را به نمایش میگذارد.
موسوی با تأکید بر نقش نسل جوان در تداوم ارزشهای انقلاب تصریح کرد: مشارکت گسترده جامعه فرهنگی و دانشآموزی در این راهپیمایی تاریخی، پیام روشنی از همبستگی ملی، امیدآفرینی و وفاداری به آرمانهای امام راحل(ره) و شهدای والامقام انقلاب اسلامی به همراه دارد.
رئیس اداره اطلاعرسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان در پایان از فرهنگیان و دانشآموزان خواست تصاویر، کلیپها و آثار نقاشی خود از حضور در راهپیمایی یومالله ۲۲ بهمن را برای انعکاس شایسته این حماسه مردمی به شماره در پیام رسان ایتا ۰۹۹۰۷۳۳۱۰۲۴ ارسال کنند.
ارسال دیدگاه