رییس انجمن کارفرمایی شرکت‌های تولیدی دانش‌بنیان:

چالش‌ها و مشکلات قوانین تامین اجتماعی برای کارفرمایان و بیمه‌شدگان

تهران (پانا) - رییس انجمن کارفرمایی شرکت های تولیدی دانش‌بنیان با سازمان تامین اجتماعی درخصوص چالش‌ها و مشکلات قوانین تامین اجتماعی برای شرکای استراتژیک سازمان اعم از کارفرمایان و بیمه شدگان مکاتبه کرد .

کد مطلب: ۱۵۰۲۲۹۸
لینک کوتاه کپی شد
چالش‌ها و مشکلات قوانین تامین اجتماعی برای کارفرمایان و بیمه‌شدگان

فریبرز نژاددادگر،  رئیس انجمن کارفرمایی شرکت های تولیدی دانش بنیان در مکاتبه ای با میرهاشم موسوی ،  مدیرعامل محترم سازمان تامین اجتماعی عنوان کرد : همانگونه که استحضار دارید اقتصاد دیجیتال و دانش بنیان به سرعت درحال توسعه است و این مهم در برنامه توسعه هفتم مورد توجه قرار گرفته و جهت رسیدن به افق های پیش بینی شده لازم است که قوانین و فرایندها بطور مستمر بروزرسانی شوند.

وی ادامه داد:  لکن گزارشات و شکایات واصله از سوی فعالان اقتصادی حوزه فاوا حاکی از آن است که علاوه بر مشکلات مطروحه قبلی در ارتباط با نرم افزار لیست هوشمند، اخیراً سازمان تأمین اجتماعی با بروز رسانی نرم افزار،  مشکلات عدیده ای که مغایر با مفاد مواد (39) و (36) قانون تأمین اجتماعی نیز می باشد، برای کارفرمایان ایجاد کرده است.

نژاددادگر اظهار کرد: نرم افزار مذکور به گونه ای طراحی و پیاده سازی شده که کارفرمایان به محض بارگذاری لیست بیمه شدگان در سامانه لیست هوشمند، مهلت دارند حق بیمه مربوط را تا ساعت 24 همان روز پرداخت کنند که با توجه به این موضوع ، نظر شما را به چالش های احصا شده جلب می کنم

1- به موجب ماده (36) قانون تأمین اجتماعی، تاخیر در پرداخت حق بیمه آن رافع مسئولیت و تعهدات تأمین اجتماعی در قبال بیمه شده نخواهد بود. از آنجا که رسالت اصلی سازمان ارائه خدمات به بیمه شدگان است، لذا این اقدام مغایر با اهداف سازمان و مفاد ماده مذکور قلمداد می گردد.

2- به موجب ماده (39) قانون تأمین اجتماعی، کارفرما مکلف است حق بیمه  هر ماه را حداکثر تا آخرین روز ماه بعد به سازمان بپردازد. لذا کاهش مهلت پرداخت در نرم افزار لیست هوشمند مغایر با ماده مذکور است.

3- با توجه به شرایط نامطلوب حاکم در حوزه کسب و کار این اقدام سازمان یک مانع جدی برای فعالان اقتصادی بوجود آورده است.

 4- عملکرد این نرم افزار مغایر با مواد (2) و (3) و آیین نامه اجرایی ماده (24) قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار نیز محسوب می شود.

نژاددادگر در عین‌حال بیان کرد:  انتظار شرکای استراتژیک و اصلی آن سازمان اعم از کارفرمایان و بیمه شدگان این است که نسبت به رفع مشکلات، اقدامات لازم صورت گرفته و نتیجه را جهت بهره برداری ذینفعان امر  ابلاغ نمایند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار