معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش شهر تهران خبر داد:
نماز جماعت در ۷۵ درصد مدارس شهر تهران اقامه میشود
تهران (پانا) - معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش شهر تهران با بیان اینکه نماز یکی ار ارکان و ستون مسئله تربیت است، از اقامه نماز جماعت در ۷۵ درصد مدارس شهر تهران خبر داد.
سه وبیناری شورای قرآن، عترت و نماز با حضور مقام عالی وزارت، در راستای گزارش عملکرد استانها در خصوص وضعیت اقامه نماز در سامانه جامع پرورشی، با حضور مدیران کل و معاونین پرورشی سایر اعضی شورای نماز استانهای مختلف کشور برگزار شد.
سیداحمد موسوی، در حاشیه نشست وبیناری شورای قرآن، عترت و نماز با حضور مقام عالی وزارت، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای اسلام و تبریک هفته بسیج مستضعفان، با بیان اینکه نماز یکی از ارکان و ستون مسئله تربیت است، گفت: اقامه نماز جماعت باید در مدارس به جدیت پیگیری شود. از آنجا که وزیر محترم خود یکی از دغدغهمندان حوزه پرورشی است به خوبی امر تقویت اقامه نماز در مدارس را امری مهم میپندارد؛ علاوه براین که تاثیر اقامه نماز در پیشگیری از آسیبهای اجتماعی امری بدیهی است، سایر بخشها نیز باید نسبت به این موضوع توجه لازم را داشتهباشند.
وی ادامه داد: در حقیقت معاونت پرورشی متولی امر اقامه نماز است اما چگونگی روند اجرای آن در مدارس بایستی با همکاری سایر بخشها انجام شود. به عنوان مثال کلید مسجد جهت رسیدگی به امور در دست خادم آن است؛ اما در اصل متعلق به همه افراد است. موضوع تربیت و علی الخصوص اقامه نماز در آموزش و پرورش نیز به همین صورت است، شاید معاونت پرورشی متولی این امر باشد، اما در حقیقت تمامی بخشها در آن سهیم هستند. در جلسه امروز شاهد گزارش سایر بخشها از جمله معاونت متوسطه، ابتدایی و انجمن اولیا در موضوع اقامه نماز بودید، پس در حقیقت تمامی بخشها سهم بالقوهای را در امر نماز ایفا میکنند.
موسوی ضمن تاکید بر شرکت منظم سایر اعضا در شورای قرآن، عترت و نماز، گفت: اگر گفتمان و برنامههای سایر اعضا در بخش اقامه نماز به ثبات و وحدانیت برسد، قطعا در حوزه تعمیق مبانی فکری و باورهای دینی ثمرات خوبی به دست خواهیم آورد. در صورتیکه فضای مدارس ما آکنده از عطر معنویت باشد؛ آسیبهای کمتری به آن ورود خواهد کرد. اگر مدارس توأمان در دو حوزه آموزشی و پرورشی فعالیت کنند؛ قطعا تربیت چند وجهی محقق خواهد شد. علم نافع در حقیقت علمی است که شامل بعد اخلاقی، عبادی و دینی شود.
این مقام مسئول با تأکید براینکه توجه به بخش فرهنگی منجر به تحقق ساحتهای سند تحول بنیادین در مدارس میشود، تصریح کرد: جایگاه شهر تهران در اقامه نماز جماعت، جایگاه خوبی است؛ به گونهای که قریب بر ۹۴ درصد مدارس ما دارای نماز خانه هستند و براساس آمار اعلامی در ۷۵ درصد مدارس با حضور ائمه جماعات روحانی از جمله طرح امین، آرمان، همکاران فرهنگی طلبه، اولیا و دانشآموزان نماز جماعت برگزار میشود.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش شهر تهران با اذعان بر اهمیت اقامه نماز جماعت در مدارس گفت: از آنجاکه برپایی و اقامه نماز جماعت امری ارزشمند و تاثیرگذار است، باید این امر مهم در تمامی مدارس دولتی و غیردولتی به جد پیگیری شود و مسئولین مربوطه نسبت به این موضوع مبادرت و اهتمام ورزند.
ارسال دیدگاه