مدیرکل آموزش و پرورش فارس:

رسالت خبررسانی می تواند زمینه فراهم آمدن عدالت را میسر سازد

خبرگزاری پانا: مدیرکل آموزش و پرورش فارس گفت: رسالت خبررسانی می تواند زمینه فراهم آمدن عدالت را میسر سازد.

کد مطلب: ۷۸۲
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش پانا، محمدحسین روزی طلب در آیین تجلیل از رسانه های فعال در حوزه آموزش و پرورش استان فارس ضمن اشاره به انتشار اخبار در سطح جامعه، اظهار داشت: خبر هم در قالب اخباری که از ائمه اطهار به ما رسیده است و هم به معنای قول و حدیث در دین اسلام و مکتب انسان‌ساز تشیع جایگاه ویژه‌ای دارد .

وی اضافه کرد: این اخبار به لحاظ نشر فرهنگ و معارف الهی و ایجاد ارتباط بین افراد در جامعه اسلامی از اصلی‌ترین ارکان ایجاد همبستگی بوده است .

روزی طلب با اظهار اینکه اعتماد مردم به رسانه ها در گروه صداقت و راستگویی آنها می باشد، اذعان داشت: در چگونگی اطلاع‌رسانی عنصر صداقت به میان می‌آید و صدق گفتار است که اطلاع‌رسانی را ماندگار می‌کند .

مدیرکل آموزش و پرورش فارس افزود: در قرآن در توصیف مومنان در کنار تقوی بر صدق تاکید شده و همچنین از قول پیامبر و وحی الهی به عنوان گفتاری صادقانه نام برده شده است .

روزی طلب در ادامه به جایگاه افراد صادق در روز قیامت اشاره و ابراز داشت: در قرآن از زبان اوصیا از خدا خواسته شده که ما را به صدق داخل کن و در حالی از دنیا خارج کن که بر آن باقی باشیم .

وی در ادامه با تاکید بر اینکه انسان با ایجاد ارتباط به موجودی اجتماعی بدل می‌شود و بدون این ارتباط احساس تنهایی و نگرانی انسان را احاطه می‌کند، ابراز داشت: خبر در ایجاد آگاهی در جوامع نیز نقش اساسی دارد و آگاهی، عدالت‌خواهی و عدالت‌گستری را میسر می‌سازد .

روزی طلب در پایان نیز گفت: خبررسانی زمینه‌ساز اطلاع و استفاده از امکانات پیشرفت است و به منظور استفاده از تجارب سایر ملت‌ها چگونگی این اطلاع‌رسانی اهمیت دارد .

به گزارش خبرگزاری پانا در این آیین از مدیران و خبرنگاران حوزه آموزش و پرورش فارس تقدیر شد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار