به نفع کودکان سرطانی/
جشنواره غذای دانشجویی ˝محک˝ در پردیس علامه طباطبائی ارومیه برگزار شد
خبرگزاری پانا: اولین جشنواره خلاقانه غذای دانشجوئی با عنوان ˝محک˝ به همت دانشجویان علوم تربیتی پردیس علامه طباطبائی دانشگاه فرهنگیان ارومیه برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری پانا، در آستانه سال نو جشنواره غذای دانشجوئی با هدف خیرخواهانه و به نفع کودکان سرطانی با حضور بیش از ۱۵۰ نفر از دانشجویان پردیس علامه طباطبائی ارومیه، با غرفه هایی شامل غذاهای اصیل ایرانی، سنتی و فرنگی، سالاد های متنوع، وسایل مورد نیاز برای سفره هفت سین، نوشیدنی های مخصوص و همچنین موسیقی و عکاسی در محل این پردیس پذیرای حضور علاقه مندان بود .
پردیس علامه طباطبائی ارومیه در راستای ایفای مسئولیت اجتماعی خویش، پشتیبانی از حرکت های نوین حمایت از کودکان تحت پوشش موسسه حمایت از کودکان سرطانی (محک) را یک الزام دانسته و برهمین اساس در جشنواره خیریه این موسسه حضور یافته است .
مراسم افتتاحیه این جشنواره ساعت ۱۶ با حضور مسئولین پردیس علامه طباطبائی و بیمارستان امید آغاز شد که با استقبال خوب عموم مردم و دانشجویان همراه بود و بعد از ۳ ساعت به کار خود پایان داد .
در این جشنواره خلاقانه دانشجوئی، بیش از ۱۰۰ نوع غذا در فضای آکنده از شادی و نشاط عمومی و در جهت احیا و معرفی غذاهای محلی استان ها به یکدیگر و به آحاد مختلف در معرض دید قرار گرفت.
ارسال دیدگاه