مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان غربی:
ترویج فرهنگ ایثار و شهادت از اولویتهای مهم تربیتی آموزش و پرورش است
ارومیه (پانا) - مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان غربی، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را یکی از اولویتهای مهم تربیتی آموزش و پرورش دانست.

علی مطهری در همایش دو هزار نفری توسعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت که در حسینیه اعظم ثارالله ارومیه برگزار شد، گفت: هویتسازی، یکی از موضوعات مهم آموزش و پرورش برای آینده دانشآموزان است. علمی که نشأتگرفته از اعتقادات اسلامی و دینی باشد موجب نجات بشریت و برعکس آن موجب هلاکت بشریت است. کار در آموزش و پرورش و شغل معلمی در نوع خود یک ایثار به حساب میآید و معلمان ایثارگر، جانباز و آزاده، ارزش مضاعفی در نظام تعلیم و تربیت دارند.
وی افزود: بالندگی آموزش و پرورش در نیروی انسانی در تراز انقلاب اسلامی است و حفظ پویایی این نعمت بزرگ باید مورد هدف باشد. پاسداشت جایگاه معلم در جامعه، رسانهها و در بین مسئولان و آحاد جامعه، یک لازمه عمومی بوده و باید این مهم را از عمق وجود باور کرده و مجاهدان و ایثارگران این عرصه را به صورت مضاعف پاس بداریم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان غربی به موضوع ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه اشاره کرد و گفت: اگر نظام و انقلاب اسلامی با اقتدار و صلابت به راه و کار ادامه میدهد بهواسطه روحیه ایثار و شهادت جوانان انقلابی در برهههای مختلف زمانی بوده و این روحیه و اعتقاد باید با برنامههای مختلف نظام تعلیم و تربیت، تقویت شود.
مطهری ادامه داد: آموزش و پرورش استان آذربایجان غربی با برنامهریزیهای دقیق و حسابشده در راستای تحقق تقویت فرهنگ ایثار و شهادت، گامهای مهم و بلندی را برداشته و برنامههای موثری را نیز اجرایی کرده است.
سردار پاسدار تقی نجمی، جانشین سپاه شهدای استان آذربایجان غربی نیز در این مراسم به نقش معلمان در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت اشاره کرد و گفت: معلمان بهترین و مورد اعتمادترین مروجین فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه هستند و علاوه بر آگاهی و احاطه کامل بر این موضوع ، شغلشان نیز به نوعی با ایثار و از خودگذشتکی آمیختگی کامل دارد.
وی افزود: معلمان بهحق پرچمداران تربیت فرزندان این سرزمین هستند، در کلاسهای درس، چیزی ورای دانش علمی از جمله ارزشهای انسانی، اخلاقی، و دینی را منتقل میکنند؛ نقش معلمان در انتقال مفاهیم ایثار و شهادت به دانشآموزان، نقشی اساسی در تداوم این فرهنگ در جامعه است.
نجمی گفت: فرهنگ ایثار و شهادت، ریشه در ایمان و معنویت دارد. معلمان میتوانند در کنار آموزش علمی، ارزشهای دینی و اخلاقیای همچون عشق به وطن، دفاع از مظلومان، و ایثار برای دیگران را در دانشآموزان تقویت کنند؛ مفاهیم ایثار و شهادت محدود به میدان جنگ نیست؛ امروز، ایثار در عرصه اجتماعی نیز معنا پیدا میکند، حمایت از محرومان، حفاظت از محیط زیست و انجام مسئولیتهای اجتماعی. معلم میتواند این موضوعات را نیز در ذهن دانشآموزان نهادینه کند.
ارسال دیدگاه