وزیر آموزش و پرورش در برنامه مدرسه تلویزیونی ایران اعلام کرد:

شهادت ۶۷ معلم در حملات اخیر/ آخرین تصمیمات درخصوص برگزاری امتحانات نهایی یازدهمی‌ها و دوازدهمی‌ها

زنگ سپاس معلم با حضور وزیر آموزش و پرورش در مدرسه تلویزیونی ایران نواخته شد

تهران (پانا) - زنگ سپاس معلم با حضور وزیر آموزش و پرورش در مدرسه تلویزیونی ایران نواخته شد.

کد مطلب: ۱۶۹۴۰۹۰
لینک کوتاه کپی شد
شهادت ۶۷ معلم در حملات اخیر/ آخرین تصمیمات درخصوص برگزاری امتحانات نهایی یازدهمی‌ها و دوازدهمی‌ها

به گزارش پانا، علیرضا کاظمی صبح امروز ۱۲ اردیبهشت ماه مصادف با اولین روز از هفته گرامیداشت مقام معلم با حضور در ویژه‌برنامه مدرسه تلویزیونی ایران، ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره معلمان و دانش‌آموزان شهید، به تشریح اقدامات انجام شده برای معلمان و برنامه‌های هفته بزرگداشت معلم در سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۵ پرداخت.

تأکید بر نقش بی‌بدیل معلمان در سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۵

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۵ به عنوان سالی متفاوت و پرچالش، از معلمان به عنوان قهرمانان واقعی تعلیم و تربیت یاد کرد و در ابتدای سخنان خود، شهادت سیدالشهدای انقلاب، ولیّ امر مسلمین جهان و معلم بزرگ کشورمان را تسلیت گفت و خاطرنشان کرد: نسل‌های متعددی از تربیت‌یافتگان مکتب امام خامنه‌ای، امروز در میادین مختلف جهاد حضور دارند.

برنامه‌های هفته بزرگداشت معلم

وی در ادامه با تشریح برنامه‌های هفته بزرگداشت معلم اعلام کرد: امسال، اجتماع بزرگ معلمان کشور در تهران برگزار خواهد شد تا یاد دیدارهای گذشته با مقام معظم رهبری زنده نگه داشته شود. این اجتماع با تجدید پیمان با حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای همراه خواهد بود و معلمان با شعار «روز بیعت دوباره» بر تداوم راه انقلاب و خدمت‌رسانی در مدارس تأکید خواهند کرد. همچنین، پویش دل‌نوشته‌های معلمان برای معلم شهید انقلاب و مراسم مجازی تجدید بیعت با امام راحل از دیگر برنامه‌های این هفته است که به دلیل شرایط خاص کشور، به‌صورت مجازی برگزار می‌شود.

کاظمی در ادامه با قدردانی از صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، به‌ویژه مسئولان مدرسه تلویزیونی ایران به تلاش‌های شبکه‌های شاد و آموزش و همچنین تهیه درس‌نامه‌های مکتوب برای مناطق فاقد دسترسی اشاره کرد و گفت: می‌دانیم که هیچ آموزش مجازی جای کلاس حضوری را نمی‌گیرد، اما مهم آن است که جریان آموزش، علی‌رغم جنگ و مشکلات کشور، قطع نشد.

وزیر آموزش و پرورش همچنین از حمایت‌های دولت از نظام تعلیم و تربیت قدردانی کرد و گفت: بخش اعظم برنامه‌های قدردانی به استان‌ها و مدارس واگذار شده است، از جمله تقدیر از معلمان نمونه در سطح مدارس، مناطق و استان‌ها. همچنین، معرفی و تقدیر مجازی از ۲۵ معلم نمونه کشوری از برنامه‌های سطح ملی خواهد بود.

آموزش در کشور هرگز متوقف نمی‌شود

کاظمی در بخش دیگری از سخنان خود درباره وضعیت آموزش کشور گفت: با وجود مشکلاتی نظیر آلودگی هوا، سرمای شدید و شرایط جنگی، آموزش در کشور متوقف نشد. معلمان تلاش کردند تا تمامی سرفصل‌های درسی را بر اساس سه سناریویی که طراحی کردیم، به انجام رسانند. برای جبران عقب‌ماندگی‌ها، مهلت آموزش تا نهم خرداد تمدید شده است و نظارت بر روند ادامه دارد. اگرچه ممکن است کیفیت آموزش در برخی موارد به حد مطلوب نرسیده باشد، اما برنامه‌ریزی ما بر این است که در تابستان یا اوایل سال آینده، مرور و بازبینی دروس را انجام دهیم تا کمبودها جبران شود.

نحوه برگزاری امتحانات 

وی ادامه داد: امتحانات پایه‌های غیر یازدهم و دوازدهم به‌صورت متمرکز در مدارس و استان‌ها برگزار می‌شود. در شرایط جنگی، این امتحانات به‌صورت مجازی انجام می‌شود و در صورت عادی بودن اوضاع، امتحانات حضوری در سریع‌ترین زمان ممکن و حداقل ۱۵ تا ۲۰ روز پس از آن، برگزار خواهد شد. همچنین، در پایه‌های یازدهم و دوازدهم که نتیجه آنها در کنکور موثر است، برگزاری امتحانات نهایی مشروط به وضعیت کشور است. در صورت عادی شدن شرایط، امتحانات نهایی برگزار و کنکور حدود دو هفته پس از آن انجام می‌شود؛ در غیر این صورت، برگزاری تا میان دهم تا پانزدهم مرداد ماه به تعویق می‌افتد تا وضعیت پایداری ایجاد شود.

وزیر آموزش و پرورش تأکید کرد: هیچ مانعی، حتی جنگ، نمی‌تواند جریان آموزش و پرورش در ایران را متوقف کند. معلمان با تعهد، ایمان و عشق، چراغ تعلیم را در هر شرایطی روشن نگه می‌دارند.

کاظمی در ادامه در بیان خاطره‌ای از دوران تحصیل خود، یادآور شد: روز معلم برای من هم فراموش‌نشدنی است. به‌ویژه چهره آرام و محجوب معلمم در ذهنم مانده است. هر چند خاطره خاصی ندارم، اما همیشه معلمانم برایم نماد محبت و آموزش بودند. هر معلمی، درسی به ما یاد داده و تربیت‌یافتهه این محبت‌ها هستیم.

یادبود شهدای مدرسهه میناب؛ نماد مقاومت و وحدت ملی

وزیر آموزش و پرورش در بخش دیگری از برنامه، اقدام‌های انجام‌شده برای بزرگداشت شهدای مدرسه میناب را تشریح کرد و گفت: برنامه‌های امروز به همه شهدای مدرسه میناب و به‌ویژه معلم‌ها و دانش‌آموزانی که دیگر در کنار ما نیستند، تقدیم شده است. در حملات اخیر، ۳۴۶ دانش‌آموز و معلم شهید شدند که از این تعداد، ۶۷ نفر معلم بودند و ۲۷ نفر فقط در مدرسه شجره‌طیبه میناب به شهادت رسیدند. علاوه بر این، حدود ۱۲۰۰ واحد آموزشی و اداری در این حادثه تخریب شد و ۲۰ مدرسه به‌طور کامل نیازمند بازسازی است.

وی با تأکید بر اینکه این فاجعه، دنیا را تکان داد و در جهان تلویزیونی و خبری، واکنش‌های گسترده‌ای برانگیخت، گفت: این حادثه در کنار جریان ویتنام و دیگر فجایع بی‌نظیر تاریخ بشر قرار دارد و برخلاف تمامی تعهدات و معاهدات بین‌المللی، عمق عظمت و هولناکی آن سبب شده است تا دنیا در برابر این فاجعه در بهت و حیرت فرو رود. ملت ما هرگز این لکه ننگ را فراموش نخواهد کرد و این حادثه، نماد مقاومت و ایستادگی ملت ایران در برابر دشمنان است. این فاجعه، لکه‌ای ننگ بر پیشانی دولت آمریکا و رژیم غاصب اسرائیل است که تا ابد در تاریخ ثبت خواهد شد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار