قدردانی وزیر آموزش و پرورش از ملت غیور و ولایتمدار ایران

تهران (پانا) - وزیر آموزش و پرورش از ملت غیور و ولایتمدار ایران برای ابراز همدردی با خانواده شهدای اقتدار به ویژه شهید سردار سرلشکر پاسدار حاج محمد کاظمی قدردانی کرد.

کد مطلب: ۱۵۸۲۷۱۴
لینک کوتاه کپی شد
قدردانی وزیر آموزش و پرورش از ملت غیور و ولایتمدار ایران

متن پیام تشکر دکتر علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش از ملت غیور و ولایتمدار ایران به شرح زیر است:

«بِسم ِرَبِّ الشُّهداءِ وَالصِّدیقینَ

«وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْیَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ»

در سرزمینی که شهادت، عالی‌ترین نشان افتخار و شهیدان زیباترین جلوه ایثار و مقاومت در برابر ظالمان و مستکبران اند؛ سربازان و سرداران گمنامی هستند که با فداکاری‌ها و مجاهدت‌های خالصانه و خاضعانه خود در  دفاع از ارزش های نظام و  انقلاب اسلامی، جان خویش را در طبق اخلاص نهاده تا میهن عزیزمان  را به قله‌های رفیع عزّت  و اقتدار رسانده و چراغ راهی برای آینده پرصلابت کشور باشند.

اینجانب ضمن عرض تسلیت و تعزیت  ایام سوگواری  سیّد و سالار شهیدان، حضرت ابا عبدالله الحسین علیه السّلام  و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدّس و امام راحل(ره)  بر خود فرض می دانم تا  صمیمانه ترین مراتب سپاس و قدردانی خود را از اظهار لطف و همدردی شما  ملّت غیور و ولایتمدار با خانواده  شهدای اقتدار میهن اسلامی ، بویژه شهید سردار سرلشکر پاسدار  محمد کاظمی، این چهره کهنه کار و گره گشای عرصه امنیت ملّی،  ابراز نموده و از  بذل عنایات تان در  ارسال پیام های   تبریک و تسلیت و حضور پرشور و افتخار آفرین‌تان در آیین تشییع و تدفین باشکوه این شهیدان گرانقدر، تقدیر و تشکر نمایم.

بی شک خون  مجاهدانی که در پیروی از فرمانده کل قوا و   ولی امر مسلمین جهان (مدّظلّه العالی)   و  در   راه دفاع  از ارزش های والای انسانی و اسلامی و مبارزه  با تجاوز  وحشیانه رژیم منحوس صهیونی  و آمریکای جنایتکار   به درجه رفیع  شهادت  نایل آمده اند، امتداد خون شهیدان کربلا  و شهدای هشت سال دفاع مقدّس بوده  و عزّت، افتخار و سربلندی  نظام اسلامی و مسلمانان جهان را به ارمغان خواهد آورد.

امید است  با یاری خداوند منّان و در ظلّ توجهات حضرت ولی عصر (عج) و رهنمودهای داهیانه رهبر معظم انقلاب (مدّظلّه العالی)  به زودی شاهد ثمرات خون  به ناحق ریخته شده   شهدای اقتدار  ملی و پیروزی تمام عیار   مدافعان حق و حقیقت در برابر دشمنان کوردل و لشکریان باطل  باشیم.»

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار