رئیس سازمان نهضت سوادآموزی:

آموزش و پرورش میدان صیانت از آینده ایران است

تهران (پانا) - رئیس سازمان نهضت سوادآموزی با گرامیداشت یاد شهیدان و تبریک آغاز سال تحصیلی، نقش فرهنگیان در پاسداری از میهن و تربیت نسل آینده را بی‌بدیل توصیف کرد و گفت: آموزش و پرورش میدان صیانت از آینده ایران است.

کد مطلب: ۱۶۱۲۰۹۳
لینک کوتاه کپی شد
آموزش و پرورش میدان صیانت از آینده ایران است

عبدالرضا فولادوند، معاون وزیر و رئیس سازمان نهضت سوادآموزی در گفت‌وگو با پانا ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی به دانش‌آموزان و همکاران فرهنگی، یاد و خاطره شهدا به‌ویژه شهدای جنگ دوازده‌روزه را گرامی داشت.

وی با اشاره به خاطره‌ای از نخستین روز حضورش در مدرسه خاطرنشان کرد: «پدرم دست مرا گرفت و به مدرسه برد، اما آن روز با تصور کودکانه‌ای که داشتم، پیش از والدینم به خانه بازگشتم و وقتی علت را پرسیدند، پاسخ دادم از مدرسه فرار کرده‌ام. همین موضوع باعث شد مادرم همواره بگوید که تو از روز اول فراری بودی اما امروز چرا خود را وقف آموزش و پرورش کرده‌ای.»

رئیس سازمان نهضت سوادآموزی با اشاره به جایگاه حساس کشور در شرایط کنونی افزود: «این وضعیت نباید بر حوزه تعلیم و تربیت تأثیر بگذارد. ما وظیفه داریم نیروی انسانی آینده کشور را به بهترین شکل آموزش دهیم و از این سرمایه ارزشمند بیشترین بهره را ببریم.»

فولادوند ضمن قدردانی از فرهنگیان یادآور شد: «همکاران ما در طول انقلاب اسلامی همواره نقشی تعیین‌کننده ایفا کرده‌اند؛ چه در عرصه‌های علمی و فرهنگی و چه در دفاع مقدس که بیش از ۳۵ هزار دانش‌آموز و شش هزار فرهنگی به شهادت رسیدند. در رخدادهای اخیر نیز جمعی از دانش‌آموزان و فرهنگیان، به‌ویژه در تهران، جانفشانی کردند.»

وی با بیان اینکه این ایستادگی نشان‌دهنده وفاداری فرهنگیان به میهن است، اظهار کرد: «امسال نیز معلمان آموزش و پرورش باید همچون گذشته با حضور فعال خود، چرخه تعلیم و تربیت را پرتوان به حرکت درآورند و نقشه بدخواهان را نقش بر آب کنند.»

فولادوند همچنین از تلاش مدیران مدارس در طول تابستان قدردانی کرد و افزود: « مدیران با وجود تنگناهای متعدد، درهای مدارس را باز نگه داشتند و مقدمات آغاز سال تحصیلی را فراهم کردند. از اولیا و نمایندگان آنان نیز سپاسگزارم که در کنار نیروهای اجرایی برای فراهم‌سازی شرایط سال تحصیلی جدید همکاری شایسته‌ای داشتند.»

خبرنگار : ملینا حاج براتی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار