در آیین بیعت معلمان با رهبر معظم انقلاب اسلامی

کاظمی: در راه تربیت نسل آینده‌ساز و در مسیر ارتقای علمی جمهوری اسلامی ایران، لحظه‌ای از پای نخواهیم نشست

رهبر شهید انقلاب اسلامی؛ معلمی بود که تمام دنیای استکبار را به چالش کشید و طومار استکبار را در هم پیچید

تهران (پانا) - وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه رهبر شهید انقلاب اسلامی؛ معلمی بود که تمام دنیای استکبار را به چالش کشید و طومار استکبار را در هم پیچید، گفت: بنای فرهنگ یک جامعه، تمدن یک جامعه، توسعه یک کشور وابسته به میزان توجهی است که به جامعه معلمان خواهیم داشت.

کد مطلب: ۱۶۹۴۲۶۲
لینک کوتاه کپی شد
کاظمی: در راه تربیت نسل آینده‌ساز و در مسیر ارتقای علمی جمهوری اسلامی ایران، لحظه‌ای از پای نخواهیم نشست

به گزارش پانا، آیین بیعت معلمان با رهبر معظم انقلاب اسلامی همزمان با آغاز هفته گرامیداشت مقام معلم پیش از ظهر امروز شنبه ۱۲ اردیبهشت ماه با حضور وزیر آموزش و پرورش، مسئولان وزارت آموزش و پرورش و جمعی از معلمان سراسر کشور در خیابان شهیدکشوردوست برگزار شد.

علیرضا کاظمی در این آیین با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، گفت:  روزهای سختی برای جامعه بزرگ تعلیم و تربیت و اردیبهشتی متفاوت است.  حضور در این فضا و در این ایام، دنیایی از غم و اندوه را بر دل‌های ما حاکم می‌کند و ناخودآگاه اشک از چشمان ما جاری می‌شود. امسال اردیبهشتِ بسیار متفاوت و غم‌باری را تجربه می‌کنیم؛ در کنار اتفاقات بسیار خوبی که با حضور باشکوه و مقتدرانه مردم، نیروهای مسلح و رهبری معظم انقلاب رقم می‌خورد.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: غم از دست دادن رهبر معظم انقلاب را حالا حالاها نمی‌توانیم واقعا  ببینیم، حس کنیم و تصور کنیم. یک روز خدمت دوستان گفتم که این فرصتی باید باشد تا ان‌شاءالله بنشینیم و یک دل سیر در فقدان این معلم بزرگ و ابرمعلم کشورمان واقعا  گریه کنیم و عقده‌های دل‌مان را خالی کنیم. اما به هر حال خداوند منان اینگونه رقم زد و برای این بزرگ‌معلم اجر و پاداش عظیمی را نصیب کرد. البته در ظاهر محروم شدیم، اما واقعیت این است که آقا حضور دارند و حمایت‌های مقام معظم رهبری همچنان بر سر مردم عزیز ما سایه افکنده است و حضور ایشان را قطعا  حس می‌کنیم. امروز اینجا گرد هم آمده‌ایم؛ به نمایندگی از جامعه بزرگ معلمان کشوری که من مطمئنم دل‌های آن‌ها امروز اینجاست، هرچند شرایط و محدودیت‌ها این‌گونه بود.

رهبر شهید انقلاب اسلامی؛  معلمی بود که تمام دنیای استکبار را به چالش کشید و طومار استکبار را در هم پیچید 

وی افزود: بهترین سلام‌ها و درودها را تقدیم می‌کنم به بزرگ‌معلم ایران؛ معلم کشور دوست، معلم میهن‌دوست، معلم وطن‌دوست، معلم عزیز، شجاع، مدیر، مدبر، مهربان و مقتدر؛ معلمی که تمام دنیای استکبار را به چالش کشید و طومار استکبار را در هم پیچید. همچنین یاد می‌کنیم از شهیدان رجایی و باهنر، معلمان بزرگی که این مسیر را به درستی طی کردند  و از شهید مطهری؛ اولین معلمی که در تاریخ جمهوری اسلامی ایران در راه تعلیم و تربیت و اندیشه‌های نابش به شهادت رسید  و نیز همه معلمان شهیدی که در این تجاوز وحشیانه و در سال سخت گذشته، در جنگ دوازده‌روزه، در فتنه‌های سنگین دشمنان و در جنگ رمضان به شهادت رسیدند. جای همه آن‌ها خالی است و یادشان را گرامی می‌داریم. به ویژه یاد می‌کنیم از معلم شهید حسین بابری؛ معلم نمونه‌ای که البته همه معلمان ما نمونه بودند و معلمان شهید ما نمونه بودند، اما شهید بابری واقعا منحصر به فرد بود. با لب خندان، با لب عطشان، با دست‌های بلند  پیروزی و با فریاد «مرگ بر اسرائیل»، به شهادت رسید.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه  امروز گرد هم آمده‌ایم تا یاد شهدا، یاد امام شهیدان و یاد معمار کبیر انقلاب را گرامی بداریم، گفت:  اگرچه آن بزرگواران در میان ما نیستند، اما با آرمان‌های امام، با آرمان‌های معلمان شهید و با علمدار انقلاب ما، رهبر معظم انقلاب، خلف صالح امام، بیعت می‌کنیم که راه شهیدان، راه امام و راه سیدالشهدای انقلاب را آنگونه که شایسته و بایسته است ادامه دهیم. در همین فضای معنوی و ملکوتی جا دارد بهترین سلام‌ها، درودها و احترام‌ها را به همه معلمان کشور دوست ایران عزیز تقدیم کنم؛ معلمانی که در جای‌جای ایران اسلامی، در سال گذشته و در این ایام سخت، به بهترین شکل ممکن به ایران عزیز و به آینده‌سازان کشور خدمت کردند.

معلمان در سخت‌ترین شرایط، خدمات آموزشی و تربیتی را به بهترین شکل ادامه دادند

وی ادامه داد: دست یکایک معلمان را می‌بوسم؛ معلمانی که در سخت‌ترین شرایط، خدمات آموزشی و تربیتی را به بهترین شکل ادامه دادند و نه تنها از پای ننشستند، بلکه در میدان‌های شهر حضوری حماسی و انقلابی داشتند. بیش از ۶۰ روز با دانش‌آموزان، با فرزندان خود در خیابان‌های شهر از انقلاب و کشور دفاع کردند.

امروز ایران یک مدرسه است

کاظمی تصریح کرد: امروز ایران یک مدرسه است. جای‌جای کشور ما مدرسه ایران است. همان‌طور که مقام معظم رهبری در پیام زیبای خود به جامعه معلمان و کارگران اشاره کردند، دارای حلقه‌ای مهم و حیاتی است و مهم‌ترین حلقه در این نبرد سخت فرهنگی، معلمان ما هستند. امیدوارم این مسیر را آنگونه که شایسته و بایسته است تا پایان این تجاوز وحشیانه دشمن و تا پیروزی قاطع جمهوری اسلامی ایران و ملت عزیز ایران ادامه دهیم. ما در راه تربیت نسل آینده‌ساز و در مسیر ارتقای علمی جمهوری اسلامی ایران، لحظه‌ای از پای نخواهیم نشست. امیدوارم بتوانیم آنگونه که شایسته و بایسته است و همان‌طور که مقام معظم رهبری فرمودند، قدردان جامعه معلمان باشیم.

 بنای فرهنگ، تمدن و توسعه یک کشور وابسته به میزان توجهی است که به جامعه معلمان خواهیم داشت

وی به جایگاه معلمان اشاره کرد و گفت: یقینا  بنای فرهنگ یک جامعه، تمدن یک جامعه، توسعه یک کشور، اقتدار فرهنگی یک کشور، اقتدار اقتصادی یک کشور و میزان پیشرفت یک کشور، وابسته به میزان توجهی است که به جامعه معلمان خواهیم داشت. امیدوارم در سایه رهنمودهای داهیانه مقام معظم رهبری، فرزند صالح و خلف صالح سیدالشهدای انقلاب، بتوانیم وظیفه شرعی، دینی، انقلابی و حماسی خود را در این ایام سخت به بهترین شکل ادامه دهیم و زمینه استفاده دانش‌آموزان از این فرصت بزرگ تربیتی را فراهم کنیم و قدر این ساعت‌ها و لحظات را بدانیم.

کاظمی درباره مهم‌ترین وظایف جامعه معلمان اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین وظایف امروز جامعه معلمان این است که هر کلاس درس باید به یک کانون بزرگ فرهنگی و تبلیغی و یک پایگاه موشکی فرهنگی علیه دشمنان اسلام  تبدیل شود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار