وزیر آموزش و پرورش:

دهه‌نودی‌ها پرچمدار اعتکاف‌ بودند؛ پیام امید نسل جدید به انقلاب

تهران (پانا) - وزیر آموزش و پرورش در آیین نواختن زنگ انقلاب در مدرسه هاجر منطقه ۱۱ تهران و همزمان با ۱۲ بهمن‌ماه دهه‌نودی‌ها را پرچمدار اعتکاف دانست و این حضور پررنگ، را پیام روشنی از امید و ایمان نسل جدید به انقلاب اسلامی عنوان کرد.

کد مطلب: ۱۶۵۹۵۱۵
لینک کوتاه کپی شد
دهه‌نودی‌ها پرچمدار اعتکاف‌ بودند؛ پیام امید نسل جدید به انقلاب

همزمان با ۱۲ بهمن‌ماه و آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی، آیین نواختن زنگ انقلاب با حضور علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش، در مدرسه هاجر منطقه ۱۱ تهران برگزار شد.

وزیر آموزش و پرورش در این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای تروریستی کشور، گفت: امنیت، آرامش و پیشرفت امروز ایران اسلامی، مرهون ایثار و فداکاری شهداست و ما وظیفه داریم قدردان راه، آرمان‌ها و مجاهدت‌های آنان باشیم.

کاظمی با اشاره به حضور چشمگیر نسل نوجوان و جوان در فعالیت‌های دینی و فرهنگی، افزود: آمارها نشان می‌دهد در مراسم اعتکاف امسال، دهه‌نودی‌ها بیشترین حضور را داشتند، پس از آن دهه‌هشتادی‌ها و سپس دهه‌هفتادی‌ها قرار می‌گیرند؛ این حضور پررنگ، پیام روشنی از زنده بودن ایمان، امید و آگاهی در میان نسل جدید انقلاب اسلامی دارد.

وی در ادامه با اشاره به دستاوردهای انقلاب اسلامی تصریح کرد: انقلاب اسلامی ایران، کشور را از سلطه و استکبار نجات داد و مسیر استقلال، عزت و پیشرفت را برای ملت ایران هموار ساخت؛ مسیری که امروز با تکیه بر ظرفیت جوانان و دانش‌آموزان، با قدرت ادامه دارد.

آیین نواختن زنگ انقلاب در مدرسه هاجر منطقه ۱۱ تهران با حضور دانش‌آموزان، فرهنگیان و مسئولان آموزش و پرورش برگزار شد و به‌صورت نمادین، آغاز رسمی برنامه‌ها و فعالیت‌های دهه فجر انقلاب اسلامی در مدارس این منطقه را رقم زد.

خبرنگار : سمیه خانی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار