معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش خوزستان ؛

مدارس خوزستان پرچمدار جبهه فرهنگی انقلاب در جنگ رمضان هستند

برگزاری باشکوه چهلم رهبر شهید و شهدای میناب در تمام مدارس استان

اهواز(پانا)- معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش خوزستان در وبینار استانی مدیران، مربیان و معاونین پرورشی مدارس سراسر خوزستان گفت: مدارس خوزستان پرچمدار جبهه فرهنگی انقلاب در جنگ رمضان هستندزیرا تکریم خانواده شهدا و آشنایی نسل جوان با آرمان‌های شهدا، اولویت نخست برنامه‌های پرورشی استان است.

کد مطلب: ۱۶۸۱۸۶۱
لینک کوتاه کپی شد
مدارس خوزستان پرچمدار جبهه فرهنگی انقلاب در جنگ رمضان هستند
 حجت‌الاسلام والمسلمین مختار امیری،  با گرامیداشت یوم‌الله ۱۲ فروردین و روز جمهوری اسلامی، ضمن قدردانی از تلاش‌های شبانه‌روزی کادر پرورشی استان، بر تداوم بی‌وقفه فعالیت‌های تربیتی و پرورشی در شرایط کنونی تأکید و اظهار کرد: راهبری، تربیت و پرورش هیچ‌گاه تعطیل نیست و مدارس خوزستان در خط مقدم جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی ایستاده‌اند.

وی افزود: از اجرای طرح‌های نوین پرورشی «ایرانمون»، «نقشینه» و «از ایرانمان دفاع می‌کنیم» در تمام مدارس استان خبر داد و گفت: مراسم باشکوه چهلم رهبر شهید و شهدای میناب به‌ویژه شهید دانش‌آموز میکاییل میردورقی از شهرستان اندیمشک، با هدف آشنایی نسل جوان با آرمان‌های شهدا و تداوم راه آنان در مدارس سراسر استان برگزار می‌شود.

 حجت‌الاسلام امیری در این نشست مجازی با اشاره به اجرای روزانه طرح‌های پرورشی نوین بیان کرد: تکریم خانواده شهدای جنگ رمضان، چهلم رهبر شهید و شهدای دانش‌آموز میناب به‌ویژه شهید میکاییل میردورقی اهل شهرستان اندیمشک، مهم‌ترین اولویت‌های ماست.
 
 وی با تأکید براهمیت نقش مربیان پرورشی در شرایط کنونی افزود: امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند حضور فعال و مؤثر مربیان پرورشی در مدارس هستیم تا بتوانیم نسل جوان را با ارزش‌های انقلاب اسلامی آشنا کرده و در مسیر رشد و تعالی هدایت کنیم .
 
   معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش خوزستان  در ادامه به تشریح برنامه‌های ویژه ایام جنگ رمضان پرداخت و تصریح کرد: در این ایام، مدارس سراسر استان با برگزاری مراسمات معنوی، یادواره‌های شهدا، دیدار با خانواده‌های معظم شهدا و اجرای پویش‌های مختلف، همگام با مردم غیور ایران اسلامی در جبهه مقاومت حضور خواهند داشت.
 
وی همچنین از برگزاری مراسم باشکوه چهلم رهبر شهید و شهدای میناب در مدارس استان خبر داد و گفت: این مراسمات با هدف آشنایی نسل جوان با آرمان‌های شهدا و تداوم راه آنان برگزار خواهد شد و یقیناً تأثیر عمیقی بر روحیه دانش‌آموزان خواهد داشت.
 
 حجت‌الاسلام امیری در این وبینار از تلاش‌های شبانه‌روزی مدیران، مربیان و معاونین پرورشی مدارس سراسر استان قدردانی کرد و اظهار کرد: تلاش‌های شما عزیزان در عرصه تربیت و پرورش نسل جوان، سرمایه‌ای ارزشمند برای آینده کشور است و بی‌شک ثمرات این زحمات در آینده‌ای نزدیک نمایان خواهد شد.
 
معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان در پایان تأکید کرد: مدارس خوزستان با همه ظرفیت‌های خود در خدمت انقلاب اسلامی و مردم شریف ایران هستند و در این راه مقدس، هیچ‌گونه کوتاه‌ای نخواهند کرد.


 

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار