دانش‌آموزان؛ راویان تازه‌نفس گردشگری ایران

شهریار (پانا)– روز جهانی گردشگری امسال فرصتی دوباره است تا به این پرسش پاسخ دهیم که چه کسانی می‌توانند بهتر از نسل جوان، زیبایی‌های سرزمین ما را روایت کنند؟

کد مطلب: ۱۶۱۳۷۱۴
لینک کوتاه کپی شد
دانش‌آموزان؛ راویان تازه‌نفس گردشگری ایران

در عصر رسانه‌های نوین، گردشگری دیگر تنها به حضور راهنماها و بروشورهای رسمی محدود نیست؛ بلکه این دانش‌آموزان و جوانان هستند که با تولید محتوا در قالب متن، عکس و فیلم می‌توانند جاذبه‌های طبیعی و تاریخی کشور را به شکلی زنده و متفاوت بازتاب دهند.

گروهی که می‌توانند نقش بسزایی در صنعت گردشگری ملی و بین‌المللی داشته باشند دانش‌آموز خبرنگاران هستند، آنها که با نگاه دقیق و پرانرژی خود نه‌ تنها توانایی معرفی ظرفیت‌های گردشگری را دارند، بلکه می‌توانند وضعیت آثار تاریخی را بازگو کنند؛ از آسیب‌ها و نیازهای مرمتی گرفته تا ظرفیت‌های ناشناخته‌ای که کمتر دیده شده‌اند. بگویند و مطالبه‌گری کنند.

حضور نسل جوان در این عرصه، به معنای پرورش سفیران فرهنگی است؛ سفیرانی که هم‌زمان با یادگیری فنون خبر و رسانه، به معرفی ایران به دنیا کمک می‌کنند و پیام حفاظت از میراث ملی را منتقل می‌سازند.

روز جهانی گردشگری، یادآور این نکته است که آینده گردشگری ایران در دستان همین نسل جوان است؛ نسلی که می‌تواند با قلم و دوربین خود، ایران را آن‌گونه که هست و باید باشد، به تصویر بکشد.

نویسنده : دانش‌آموزان: زهرا سادات موسوی‌نژاد، ریحانه مردانی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار