مدیرعامل خبرگزاری پانا:

هدف اصلی خبرگزاری پانا تربیت خبرنگاران تراز جمهوری اسلامی است

کاشمر (پانا) - مدیرعامل خبرگزاری پانا گفت: هدف اصلی پانا، تربیت خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای در چهارچوب ارزش‌ها و تراز جمهوری اسلامی ایران است.

کد مطلب: ۱۶۰۱۴۳۰
لینک کوتاه کپی شد
هدف اصلی خبرگزاری پانا تربیت خبرنگاران تراز جمهوری اسلامی است

محمد عکاف در حاشیه کارگاه خبرنگاران خراسان رضوی در گفت‌وگو با خبرنگار پانا  دربارهٔ هدف اصلی این خبرگزاری گفت: «دانش‌آموزان کنشگران اصلی حوزه رسانه خواهند شد.»

عکاف دربارهٔ استراتژی‌های پانا برای تولید محتوای جذاب و مؤثر برای نوجوانان اظهار کرد: «آشنا کردن دانش‌آموزان خبرنگار با فناوری‌های جدید مثل ابزارهای رسانه هوشمند از جمله این راهبردها است.»

وی در مورد برنامه‌هایی که برای بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی در خبررسانی دارد، بیان کرد: «در حال تلاش هستیم تا در مراکز پانا، دانش‌آموزان را به ابزارهای جدید رسانه‌ای مجهز کنیم تا بتوانند محتوای جذاب‌تری تولید کنند.»

خبرنگار : محمد حسین راستگو عکاس : محمد یاسین خزاعی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار