جانشین معاون تربیت و آموزش ستاد کل نیروهای مسلح:

دشمنان امام هم قبول دارند که خمینی دست خدا بود

بهارستان دو (پانا) - جانشین معاون تربیت و آموزش ستاد کل نیروهای مسلح، سخنانی از ستیزه‌کاران امام راحل نقل کرد که بر حقانیت و عظمت امام تأکید داشت.

کد مطلب: ۱۵۷۴۷۹۲
لینک کوتاه کپی شد
دشمنان امام هم قبول دارند که خمینی دست خدا بود

مراسم سی و ششمین سالگرد ارتحال بنیان‌گذار انقلاب اسلامی ایران، امام خمینی(ره)، در سراسر کشور با برنامه‌های متنوع و حضور گسترده مردم برگزار شد. یکی از این مراسم‌ها در مصلی بزرگ نسیم‌شهر برگزار شد که در آن جمعی از بسیجیان و پیروان راه امام راحل همراه با مسئولین حضور داشتند.

سید یوسف مولایی، جانشین معاونت تربیت و آموزش ستاد کل نیروهای مسلح، در این مراسم به تبیین جایگاه ویژه امام خمینی(ره) در تاریخ ایران و جهان پرداخت. او در خصوص شناخت مردم از امام راحل گفت: تا به امروز، درک و جایگاه امام خمینی در کشورمان به‌طور کامل تحلیل نشده است. یکی از دانشمندان کانادایی که نه مسلمان است و نه ایرانی، می‌گوید: انقلاب اسلامی، با وجود تحریم‌ها، استکبار و شرایط طبقاتی جهان، معجزه‌ای به‌راه انداخت.

مولایی ادامه داد: نویسندگان لیبرال امام را به‌عنوان هدیه‌ای آسمانی می‌شمارند و شخصیت ایشان را در صدر اسلام قرار می‌دهند. انقلاب حضرت آیت‌الله خمینی ابتدا احساسات مردم را درگیر کرده و سپس بر جهان اثرگذار شد. حتی دشمنان نیز نمی‌توانند حقیقت این انقلاب را انکار کنند.

جانشین معاونت تربیت و آموزش ستاد کل نیروهای مسلح همچنین در تشریح ویژگی‌های امام خمینی گفت: امام ویژگی‌هایی داشت که او را از دیگران متمایز می‌کرد. او نه تنها اسلام را در ایران تثبیت کرد، بلکه صدای امام برای جامعه ایران مانند صدای خدا بود. امام توانست اسلام را در زندگی مردم نهادینه کند و آنان را از درون دگرگون سازد.

مولایی در ادامه گفت: امام خمینی باعث احیای هویت فرهنگی و تاریخی ملت ایران شد. پیش از انقلاب، ایرانی‌ها در سفرها و تجارت‌هایشان تحت تفتیش قرار می‌گرفتند، اما با ظهور امام، ایرانیت و اسلامیت در کنار یکدیگر ترکیب شد و استقلال از دست رفته ایرانیان را بازگرداند.

وی همچنین بر لزوم الگوبرداری از امام خمینی در زمانه کنونی تاکید کرد: امروز، کشور به روحیات خستگی‌ناپذیر مانند امام خمینی نیاز دارد. همان‌طور که امام توانست تعادل ایرانیت و اسلامیت را به شکلی عادلانه در تمامی مراحل اجرایی کشور برقرار کند، امروز نیز باید این اصول را در مواجهه با بحران‌ها پیاده کنیم.

در پایان، مولایی با تأکید بر الگو گرفتن از امام خمینی(ره)، افزود: در امام خمینی غرق شوید، همان‌طور که او در اسلام غرق شد. این تنها راه نجات و رسیدن به حقیقت است.

خبرنگار : دانش آموز حنانه کربلائی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار