نایب رئیس شورای شهر تهران:

خادمی امام رضا (ع) فرصتی ارزشمند برای هویت‌بخشی فرهنگی است

تهران (پانا) - سومین جشنواره جوانه‌های رضوی با فضایی آکنده از معنویت و اشتیاق در برج میلاد تهران برگزار شد. این رویداد با حضور جمعی از مسئولان و خادمان، جوانان علاقه‌مند به فرهنگ رضوی همراه بود که جلوه‌ای باشکوه از پیوند نسل جوان با سیره امام هشتم (ع) را به نمایش گذاشت.

کد مطلب: ۱۵۶۷۸۱۵
لینک کوتاه کپی شد
 خادمی امام رضا (ع) فرصتی ارزشمند برای هویت‌بخشی فرهنگی است

جشنواره جوانه‌های رضوی جلوه‌ای باشکوه از عشق و ارادت نسل جوان به امام رضا (ع) بود که در این مراسم، شور و شوق خادمان و شرکت‌کنندگان موج می‌زد، فضایی مملو از معنویت و همدلی که نشان‌دهنده‌ی پیوند عمیق فرهنگ ایرانی اسلامی با ارادت رضوی است. دیدن این جمع پرانگیزه و مشتاق، امید به آینده‌ای روشن‌تر را در دل زنده کرد، جایی که عشق به امام رضا (ع) چراغ راه جوانان خواهد بود.

پرویز سروری در این مراسم با اشاره به توفیق خادمی حرم رضوی، آن را موهبتی الهی برای هویت‌بخشی به فرهنگ ایرانی اسلامی دانست و تصریح کرد: «واقعیت حق این است که امام رضا (ع) دین بزرگی گردن همه‌ی بشریت دارد و خادمی، توفیق خیلی بزرگی است که ما باید آن را پاس بداریم و از این امکان بزرگ برای هویت‌بخشی به فرهنگ ایرانی اسلامی کشورمان استفاده مستوفا داشته باشیم.» 

وی اذعان کرد: «من واقعا تشکر می‌کنم از همه‌ی عزیزانی که شبانه‌روزی و داوطلبانه با رغبت و شوق زایدالوصفی برای آستان رضوی جانفشانی می‌کنند و زحمت می‌کشند، برنامه‌ریزی می‌کنند و یقین دارم که هر اقدامی در این زمینه می‌تواند پشتوانه بسیار ارزشمند هویتی و معنوی برای ملت ما باشد.» 

نایب رئیس شورای شهر تهران که افتخار خادمی برای امام رضا (ع) را افتخار بزرگی می‌داند، خاطرنشان کرد: «این افتخار، افتخار کوچکی نیست که امام رضا (ع) به ما داده است تا بتوانیم در این نوکری ارادت خودمان را هرچه بیشتر ابراز کنیم و جشنواره جوانه‌های رضوی یکی از اقدامات بسیار خوبی است که در ایران ما شکل میگیرد.»

وی عنوان کرد: «من از عزیزانی که متولی این کار در تهران هستند، برات‌پور و همکاران محترمشان قدردانی و تشکر می‌کنم و آرزو می‌کنم در این راستا موفق باشند و حتما ما را در مسیر نوکری برای امام رضا (ع) ببینند و این امکان بی‌نظیر را در اختیار همه بگذارند.» 

سروری همچنین از اهمیت توفیق خادمی در فرهنگ کشور اظهار کرد: «ما در شورای شهر تهران، حتما تلاش می‌کنیم تا آن مقدار توفیقی را که می‌توانیم در جهت توصیه‌ی این فرهنگ عظیم داشته باشیم به امید خدا به‌کار بگیریم.» 

وی در پایان ضمن تشکر و قدردانی از کسانی که شبانه‌روزی در آستان رضوی خدمت می‌کنند افزود: «خداوند به همه‌ی شما توفیقی روزافزون عنایت کند که در خادمی امام رضا هر روز بهتر از دیروز باشیم.»

سومین جشنواره جوانه‌های رضوی که در برج میلاد برگزار شد، فضای معنوی و آکنده از خلوص و اشتیاقی بود که در چهره‌های شرکت‌کنندگان دیده می‌شد. هر بخش از این مراسم، گامی به‌سوی ترویج فرهنگ رضوی و پیوندی عمیق‌تر میان جوانان و این مسیر نورانی بود.

خبرنگار : نیایش حاجیان عکاس : نیایش حاجیان

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار